-

İYİ Parti Karasu İlçe Teşkilatı, 4 Aralık Pazar günü kongreye gidiyor. Karasu İlçe 3. Olağan Kongresi, saat 11:00’da Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleşecek. İYİ Parti İlçe Başkanlığı’na bir kez daha aday olduğunu belirten İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu, “Parti kurulduğundan beri partinin içerisindeyim. Elimizden geldiği kadar başkanlığım öncesinde de hizmetlerde bulunduk. Maddi, manevi koştuk. O dönemde çok zor şartlar altında siyaset yaptık. Ama hep inandık. İnandığımız için zaten İYİ Partili olduk” dedi.

İlçe başkanı olduktan sonra elinden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya çalıştığını ifade eden Başkan Sarıoğlu, “Yaptığıma da inanıyorum. Bu zamana kadar bu partiye hizmet etmiş, bir üye dahi getirmiş herkese de teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki sürecimizde de temel hedefimiz, herkesin kapısını aşındırıp derdini dinleyip isteğini, sorununu dile getirmek olacaktır” şeklinde konuştu.

İlçe başkanlığını devralmadan önce partinin 87 civarında üyesi olduğunu söyleyen Hasan Sarıoğlu, “Şu anda üye sayımız bine yaklaştı. İlk zamanlarda insanlarda korku vardı, çekiniyorlardı. Bırakın bize üye olmayı bizimle birlikte fotoğraf dahi veremiyorlardı. Bizim milliyetçi duruşumuzu, ülke için yapabileceğimiz fedakarlığı herkes zaman içerisinde gördü” sözlerine yer verdi.

HERKES YAPTIKLARIMIZLA CİDDİYETİMİZİ BİLMELİ

Başkan Hasan Sarıoğlu, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

Geçtiğimiz hafta başında partimize üye olan 84 yaşındaki Emine teyzemizin yaşlarında yüzün üzerinde başka parti üyesi çıkan ve e-devlet şifrelerini hiç almadıkları ve istifasını veremediği için üye olamayan, bize destek vermek istediklerini ifade eden gönüldaşımız var.

İlçe başkanlığı görevimdeki üçüncü yılım. İlçe başkanlığını devraldıktan hemen sonra Koronavirüs süreci başladı. O dönemde alınan tedbirler dolayısıyla kısıtlı bir çalışma gerçekleştirdik. Yine de elimizden geleni yaptık. Ancak sonraki süreçte mahalle gezileri yaptık. İnsanların derdini dinledik. İnsanların bizden talep ettiklerini elimizden geldiği kadarıyla dile getirmeye çalıştık. Vekilimizle birlikte Karasu’da defalarca esnaf ziyareti yaptık, uzak mahalleleri gezdik.

Hürriyet Mahallesi’ndeki yaşanan taşocağı sorununu il başkanı aracılığıyla vekilimize ilettikten hemen sonraki gün o mahalleye gelerek mahalle sakinlerini dinledi, meclise taşıdı. FOX TV’de de dile getirdi ve mahallelinin de sesini duyurdu. Ciddiyetimizi buradan herkesin bilmesi lazım. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dile getiriyor, elimizden geleni yapıyor ve üstesinden gelmeye de çalışıyoruz.

KONGRE SONRASI SEÇİM STARTI VERECEĞİZ

Kongrenin ardından ilçe başkanlığı görevine tekrar seçildikten sonra geçireceğimiz 2023 seçimlerine kendimizi hazırladık. Yaptığımız çalışmalar, insanlardan gördüğümüz teveccüh işimizi daha da kolaylaştıracaktır. Bu sorumluluğun da bilincindeyiz. Kongreden sonra kendi ilçemizde seçim startını vermiş olacağız. Herkesle irtibata geçmeye önem vereceğiz. İvedilikle mahalle ve esnaf gezilerinden başlayacağız. İl Başkanımız Selçuk Kılıçaslan ve vakit buldukça Milletvekilimiz Ümit Dikbayır da dahil olmak üzere gezilerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Seçim döneminde gezen bir parti değiliz. Ümit Dikbayır, Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya’da tek vekilimiz olmasına rağmen diğer ilçeleri de baz aldığımızda Karasu’ya 20’den fazla gelişi oldu. Vekilimiz Dikbayır’ın, vakti olur ve Genel Başkanımız Meral Akşener ile herhangi bir programı olmazsa ilçe kongremize de katılacağını biliyoruz.

Yönetim kurulu listemizde mutlaka ufak tefek değişiklikler olacaktır. Toplantıda da dile getiriyoruz. Yönetimdeki arkadaşların hepsinden Allah razı olsun. Bunu dile getirdiğimde herkes bana şunu söyledi; ‘Başkan bizim herhangi bir şeyde gözümüz yok. Daha aktif, fedakarca çalışmak isteyen arkadaşlar vardır. Onları yaz. Bizi yazmasan da olur’ Bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz. İstişareler yapıyoruz. Listemize yeni katılımlar olacak.

Kongremize bütün halkımız davetli. İnşallah, her şey saygı ve hoşgörü çerçevesi içerisinde gerçekleşir. Partimiz için, vatandaşımız ve Karasu için hayırlı olmasını temenni ediyorum.