-

MUSTAFA İNGENÇ'TEN AÇIKLAMALARA YORUM (izle):

...

Meclis Üyesi Mehmet Çatalbaş’ın ve Belediye Başkanı İshak Sarı’nın açıklamalarının ardından gündem dışı söz alan CHP Meclis Üyesi Mustafa İngenç, Sarı ve Çatalbaş’ın sözlerine karşı bazı açıklamalarda bulundu.

Başkan Sarı’ya “Özellikle bir hususu ayrı tutmanızı istiyorum” diyen İngenç, Belediye meclislerinde siyasi konuların gündeme getirilip konuşulamayacağına dikkat çekti. “Çatalbaş’ın parti değiştirmesi, gittiği partileri batırması, Cumhur İttifakı ortağı olarak varlığını ortaya koyamaması ayrı tutulmalıdır” diye konuştu.

HUKUKİ YOLLARA BAŞVURUN

Belediye Başkanı İshak Sarı’nın ve Başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan’ın dile getirdiği ve iftira olarak nitelendirdikleri ifadeler hakkında da görüş bildiren İngenç, “Çatalbaş’ın iftira attığını söylediniz. Bu konuda Belediye’nin hukuki yollara başvurması gerektiğini söylemezsem vicdanen rahatsız olurum” sözlerini dile getirdi.

Karasu Belediyesi CHP Meclis Üyesi Mustafa İngenç, “Size yapılan hakaret ve iftiralar, aynı zamanda Belediye’ye yapılmış olur ve bize yapılmış olur. Bu konuda hukuki yollara başvurmanızı rica ediyoruz” diyerek konuşmasına son verdi.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.