-

29 Temmuz 2016 tarihinden bu yana Karasu’da görev yapan ve Van’a tayini çıkan Karasu İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Tevfik Altunel’e, MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyarette bulunuldu.

Altunel’in Karasu’da en uzun süre bölük komutanlığı yaptığını belirten Kara, hizmetlerinden dolayı da kendisine teşekkür etti. Kara, “Karasu’dan gidişiniz hepimizi üzdü. Yeni görev yeriniz hayırlı olsun. İlçemizde yapmış olduğunuz çalışmalar unutulmayacak nitelikte” ifadelerini kullandı.

GURUR DOLU 182 YIL

Ziyarette Jandarma Teşkilatı’nın 182’inci kuruluş yıldönümü de kutlamayı ihmal etmeyen Başkan Kara, “Teşkilatımız kuruluşundan bugüne kadar halkın sevgi ve güvenine mazhar olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle milletimizin her zaman takdirini kazanmıştır” dedi.

Ziyaretten memnun kaldığını belirten Altunel, “Jandarma teşkilatı olarak her daim Türk milletinin yanındayız. Yurdun her bir karışında ay yıldızlı bayrağı dalgalandırdık sonsuza kadar da dalgalanacağınız” diye konuştu.