-

Karasu’ya gelerek çevre mahalleleri ziyaret eden CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin muhtarlara ayrı bir önem verdiklerini belirtti. Keleş, İlçe Başkanı Aykut Süt ve yönetimiyle birlikte Tuzla ile Karapınar Mahallesi’ni ziyaret etti.

Mahalle muhtarları Oğuzhan Öztürk ve Mehmet Ertürk ile mahallenin sorunları hakkında görüştüklerini belirten Keleş, “Partimiz, muhtarlarımızın hem çalışmalarını hem de ilettiği sorunların çözümüne çok kıymet veriyor. Sizden aldığımız her fikri, her talebi, her isteği hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

KÖYLERİNİ TERK EDİYORLAR

Köy diye tabir edilen çevre mahallelerde yol, imar ve doğal sorunlarının olduğuna işaret eden Başkan Keleş, “Köylerde yaşayan vatandaşlarımız adeta kaderlerine terk edildi. Gelir getirmediği için üretimden vazgeçen köylülerimiz köylerini terk etmek zorunda kaldı. Köylülerimiz en önemli sorunlarından biri de imar ve alt yapı sorunu” diye konuştu.

Keleş, sözlerini “Köyler değişen kanun nedeniyle; bağlı olduğu ilçeye katılarak mahalle statüsü kazandı. Köylerimizin mahalle olması sonrasında imar sorunlarını ortaya çıktı. Köylülerimizin yaşadığı sorunları ortadan kaldırmak için acil düzenlemelere ihtiyaç var” ifadeleriyle tamamladı.