-

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun, yaptığı basın açıklamasında, “Yaklaşık 8-9 aydır hiç usanmadan ‘Masa dağıldı, dağılıyor, dağılacak’ diyenler ve bu masanın dağılacağını umanlar, bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. Biz ise yolumuzda kararlı bir şekilde ilerliyoruz. Hepimizin ortak heyecanı ve ortak motivasyonu, Türkiye’nin geleceği. Türkiye'mizin 13. Cumhurbaşkanı da bu masanın belirleyeceği isim olacak” dedi.

“Ekonomide enflasyonla, işsizlikle, yolsuzluklar ve yoksullukla mücadele etmek mümkündür; ancak zihniyet değişmeli” diyen Coşkun, “Adaletsizliklerin, haksızlık ve hukuksuzların önüne geçmek mümkündür; ancak önce sistem değişmeli. Tarımda, eğitimde, sanayide, sağlıkta ve diğer tüm alanlarda problemlerimizin çözümü mümkündür; ancak önce anlayış değişmeli” ifadelerini kullandı.

Başkan Oğuzhan Coşkun, “Bu çarpık düzeni, bu yanlış zihniyeti hep birlikte değiştireceğiz. Yapılan anketler, Millet İttifakı’nın daha iyi bir gelişme içinde olduğuna işaret etmekte. Saadet Partimizin, ülkemizin problemlerini çözmekte en etkin politikalara sahip olduğunu bir kez daha söylemeyi görev addediyorum” şeklinde konuştu.