-

HER AYIN 25'İNDE KARASU'NUN TAKİPÇİSİYİZ (izle):

...

Sakarya’ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu, esnafın ve çiftçinin derdine kulak verdi. Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkanı Salim Direk ve yönetimi de kadın ve gençlik kolları ile birlikte Davutoğlu’nun ziyaretlerine eşlik etti.

Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkanı Salim Direk, Ferizli ve Adapazarı’nda gerçekleştirilen ziyaretlerde esnaf ve çiftçinin artan maliyet ve masrafların altında ezildiklerinden bahsettiğini ifade etti. Davutoğlu’nun ziyaretini değerlendiren Direk, şöyle konuştu:

“Sakarya’nın çiftçisi, zamların altında ezilmeye devam ediyor. Ferizli’nin Gölkent Mahallesi’nde derdini dile getiren bir çiftçimiz, ‘Bir balya saman 50 lira, bir çuval yem 300 lira, olacak iş mi?’ diyor. Çiftçi kaderine terk edildi.

HÜKÜMET ETKİSİZ KALIYOR

Genel Başkanımız Davutoğlu, Çark Caddesi’nde kendisine gösterilen ilgi ve teveccühten ötürü yürümekte zorlandı. Vatandaş artık hükümetin artan maliyetler ve yapılan zamlar karşısında etkisiz almasından şikayetçi. Esnaf da zamlara tepkili.

Bir kez daha belirtmek istiyoruz ki, Gelecek Partisi olarak Türkiye’nin geleceğini inşa etmeye aday kadrolarımızla esnafımızın, çiftçimizin ve halkımızın derdini çözeceğiz. Çözüm paketlerimiz hazır. Karasu ve Sakarya halkının desteğiyle Türkiye’nin geleceğini birlikte hazırlayacağız”

DAVUTOĞLU HATIRLATTI

Geçtiğimiz aylarda ayın 25’in Karasu’ya gelen AK Parti yöneticilerinin ardından her ayın 25’inde planlanan yatırımları İlçe Teşkilatı tarafından takip edildiğinin hatırlatmasını yapan Davutoğlu, Karasu’ya yönelik değerlendirmede de bulundu. Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu, açıklamasında şunları söyledi:

“İktidar partisi yöneticileri ‘Bu mesele bizim iktidarda, biz hallederiz’ dediler. Biz de bunun takipçisi olacağımızı söyledik. Bir aydan fazla geçti neler yapıldı ve ne yapılacak bir açıklama yok. Rüzgarlar durduğu için mi, kışı mı bekliyorsunuz?

Diğer taraftan BMC’nin durumu ne oldu? BMC, Karasu ve Sakarya değil Türkiye’nin gelirlerinin nasıl çarçur edildiğini göstergesidir. Yıllar önce başlanan tren yolu projesine ne oldu? Biz, Gelecek Partisi olarak sonuna kadar bu meseleleri takip edeceğiz ve iktidar olduğumuzda bunlarım hesabını tek tek soracağız”