-

AK PARTİ SAKARYA İL BAŞKANI YUNUS TEVER, KARASU'DA KONUŞTU (izle):

...

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Karasu İlçe Danışma Meclis Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Yunus Tever, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tever, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

20 YILIN BİR BUÇUK KATI HİZMET

“2002 yılından bugüne kadar, AK Parti iktidarı sürecinde Sakarya’da 42 milyar liralık yatırım yapıldı. Sadece sağlık yatırımı 1 milyar 900 milyon lira. Şehir hastanesi ve acil durum hastanesinin maliyeti ise 3 milyar 150 milyon lira. Yani 20 yılda sağlık alanına yapılan yatırımın bir buçuk katından fazla bir miktarlık yatırımı halkımızın hizmetine sunacağız.

Muhalefet temsilcilerinin yaptığı açılışlara bakıyoruz, bir olayın kapanmasını bile açılış gibi gösteriyorlar. Yalan üzerinden siyaset algısı yapmayı çok iyi başarıyorlar. Biz, milletimizin gönlüne girdik, bugünden sonra da gönlünde kalmaya gayret edeceğiz.

2023 SEÇİMİ ÖNEMLİ

Tek odaklandığımız nokta, 15 ay sonra gerçekleşecek olan 2023 seçimi. Bu seçim, çok farklı bir seçim ve çok önemli. Altı kendine benzemez, birbirine benzemeyen ittifak, bir masaya toplanmış fakat bir kişi unutmuş. O kişiyi de nereye oturtacaklarını, nereye saklayacaklarını düşünüyorlar. Ama 2023’te kazananın AK Parti olduğunu hepsi görecek.

Dünyanın neresinde olursa olsun bir anlaşma yapılacak veya bir barış ortamı sağlanacaksa o masaya ilk önce Türkiye’yi oturtuyorlar. Çünkü dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan olmadan o masadan sulh ile kalkma şansları yok.

DEĞİŞMEYECEK TEK ŞEY AK PARTİ

Bu dünyada çok şey değişir. Ama biz birlik olursak, karşımızda nasıl bir ittifak kurarlarsa kursunlar değişmeyecek şey var, o da Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’nin tekrar iktidara gelmesidir.

Biz, yola çıkarken tevazu, samimiyet ve gayret dedik. Biz, bir şeyi yapacağımızı söyledik mi yaparız. Eski siyasi anlayışlar gibi insanları oyalamadık, her sözümüzü yerine getirdik. Pandemi sürecinde dünyada pek çok şeyi olumsuz etkiledi.

VATANDAŞI EZDİRMEYECEĞİZ

En büyük sorun da hayat pahalılığı ve fiyat artışları. Bu sadece Türkiye’ye özgü değil. Tüm dünyada etkili bir enflasyon durumu var. Cumhurbaşkanımız, vatandaşı enflasyona karşı ezdirmeyeceklerini açıkladı. Tarıma desteğin artacağını belirtti, vatandaşa destek sözü verdi.

Tüm zorluklara rağmen 2023 yılında çok projenin açılışını gerçekleştireceğiz. Savunma sanayi projelerimiz, yerli otomobilimiz, helikopter ve tankımız yolda. Altılı ittifakın arkasındaki dış güçler de bu projelerin gerçekleşmemesi adına ve Erdoğan’ın gitmesi üzerine hesap yapıyorlar.

TEK DERTLERİ ERDOĞAN’IN GİTMESİ

Bunların, ülkeye talip olma ve Türkiye’de bir şeyleri gerçekleştirme dertleri de yok. Tek dertleri Recep Tayyip Erdoğan’ın gitmesi ve Türkiye’nin nereye giderse gitmesi. Bu ittifakın dış ortakları da 2023 yılında açacağımız hizmetlerle Türkiye’nin güçlenmesini istememeleri.

Muhalefet liderine ihaleye girmemelerini, projelere heveslenmemelerini ve geldiklerinde o projeleri kaldıracaklarını söyletiyorlar. Bunu da dış güçlerin desteğini almak için yapıyorlar. Bu, kendi sesi olamaz çünkü. İnsan, ülkesindeki hizmeti yakar yıkar mı?

KİMSEYİ AYIRMIYORUZ

AK Parti’nin eriyip gittiğini söylüyorlar. Sakarya’da bugün 175 bin üyeye ulaştık. 200 bine de ulaşacağız. Türkiye’de 4 milyon üyesi olan bir partiyiz. Dünyada böyle bir topluluk yok. AK Parti, büyüyor ve kimseyi ayırt etmeden hizmet ediyor. Sakarya’yı da partimizin ve davamızın kalesi olarak görüyoruz.