-

DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, DEVA Partisi Karasu İlçe Başkanı Abdullah Çatalbaş’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda il yöneticileri ve ilçe başkanları ile bir araya geldi. Partililer, seçim öncesi planlanan faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu. İl Başkanı Erdoğan, Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ile yönetimi ve bazı mahalle muhtarlarıyla görüşme yaptı.

Genel Merkez Kadın Politikaları Başkan Yardımcısı ve Marmara Koordinatörü Melek Keleş ile İç Anadolu Bölge Koordinatörü Sevda Durgun, Karasu Kadın Çalışmaları Başkanı Şeyma Genç’in koordinasyonunda Karasu’da DEVA Partili kadınlar ile bir araya geldi. Yeni üyelere rozetleri takıldı.

DEVA Partisi’nin kadın üyeleri, Karasu merkezinde esnaf ziyareti yaptı. Açılan DEVA standında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın mesajlarının yer aldığı broşürler ve eylem planı kitapları ile tanıtım yapan kadınlar üye çalışması da gerçekleştirdi.

Karasu’ya çıkarma yapan DEVA Partisi heyeti, ilçedeki saha çalışması sırasında kadın çalışmaları için bir araya geldi. Muhtarlarla toplantı yaparak, Esnaf Odası Başkanı Cihan Emre ve yönetimini ziyaret ettiler. İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve beraberindeki teşkilat yöneticileri çarşı ve küçük sanayi sitesi esnafını ziyaret ederken vatandaşla esnafın taleplerini ve şikayetlerini dinlediler.