-

Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, parti binasında Pazartesi günü haftalık basın açıklamasını gerçekleştirdi. Başkan Kara, basın açıklamasında ilçe ve ülke gündeminden çeşitli konulara değindi.

Karasu Belediyesi’nin Pazar Caddesi üzerindeki yol çalışması ile ilgili de konuşan Başkan Münir Ali Kara, “Karasu Belediyesi otoparkın kullanımını yaygınlaştırmak ve şehrin araç trafiğini düzenlemek için otoparka yakın yerlerdeki yollara önce yol ortası duba uygulamasında bulundu, bunun ardından geçtiğimiz hafta sonu da yollara küçük refüj çalışmaları yapıldı” diyerek konuya giriş yaptı.

BETON KİRLİLİĞİ OLUŞUYOR

Yapılan çalışmayla asfaltın üstünde beton kirliliği oluştuğunu vurgulayan Münir Ali Kara, “Bu görüntü, ilkelliği beraberinde getirdi. Bize göre Karasu Belediyesi bu uygulama yerine farklı çalışmalara yönelmeli, ufak kazançlar için inatlaşmak yerine daha fazla hizmet üretmeye enerji harcamalı” şeklinde konuştu.

“İnsanları elinizde sopa ile eğitemezsiniz” diyen Kara, “Defalarca ifade ettiğimiz gibi devletin şefkatli yüzünün gösterilmesi lazım. Eğitim güler yüzle olur. Gönül belediyeciliği ile yola beton avla yapmak ve insanları zorunlu olarak otoparka yönlendirmek bağdaşıyor diyorsanız sıkıntı yok. Ancak bizim bu konuda ciddi tedirginliğimiz mevcut” sözlerine yer verdi.

TEMİZ TERÖRİST NASIL OLUYOR?

Son zamanlarda artan seçim anket çalışmalarına da açıklamasında yer veren Münir Ali Kara, “Bu anketlerde ısrarla Cumhur İttifakı’nın oy oranı düşük tutuluyor. Ancak taraflı tarafsız hiçbir ankette Cumhur İttifakı’nın oy oranı birinciliği kaybetmiyor. Bunların mantığına göre, oy oranı değişmekle beraber Cumhur İttifakı her anketten birinci çıkıyor ama sonuçta kaybediyor” dedi.

“Bu halde bile demokratik olduklarını iddia eden bu cenah, hdp’den temiz kalmış birkaç kişiye bakanlık verilebileceğini ağzından kaçırdı” şeklinde konuşan Kara, “Aslında bu bir ağızdan kaçırma değil, bir kamuoyu yoklaması. Bir alıştırma aşaması. Bize göre hdp’nin temiz kanadı yok. Aklı başında hiç kimseye göre de olmamalı. Bu arkadaşlara sormak lazım temiz terörist nasıl oluyor?” sözlerine yer verdi.

MHP İLÇE BAŞKANI MÜNİR ALİ KARA'NIN BASIN AÇIKLAMASI (izle):