-

MEHMET ÇATALBAŞ'IN MECLİS KONUŞMASI (izle):

...

Karasu Belediyesi BBP Meclis Üyesi Mehmet Çatalbaş, Belediye Başkanı İshak Sarı’nın Mayıs ayı olağan meclis toplantısında kendisi hakkında yaptığı söylemlere Haziran ayı olağan meclis toplantısında yanıt verdi. Çatalbaş, Sarı’nın sözlerini tek tek yanıtladı.

Başkan İshak Sarı’nın, “Dört dakikanız var” diyerek söz verdiği Çatalbaş, “Sizin 40 dakika içinde sorduklarınıza 10 dakika bile verseniz yanıt vermem mümkün değil. Siz önce hakkı öğrenin, sonra kimin haklı olduğunu öğrenirsiniz. Evleri camdan olanlar başkasının evini taşlamasın” dedi.

USULSÜZDÜR!

Mehmet Çatalbaş, Sarı’ya “Belediye olarak kesilen 2840 cezayı iptal edip geri ödeyecek misiniz? Bunlar usulsüzdür” dedi. Çatalbaş, yemekli toplantının parasını da cebinden ödediğini ve Belediye’ye ödetmediğini belirtti.

BETONU BİZ ALDIK

Kocaali’nin Kirazlı Mahallesi’ndeki beton konusuna da yanıt veren Çatalbaş, “Sizden önceki Belediye Başkanı, beton için söz verdi ama her zamanki gibi söz verdi ve yapmadı. Betonları, vatandaşla birlikte biz aldık. Faturası da burada” şeklinde konuştu.

MECLİS KARARI GEREKLİ

Yeşil alanlarla ilgili verdiği soru önergesiyle alakalı olarak da “2008 yılında yapılan imarda hala yeşil alan görünüyor. Meclis üyesi arkadaş, toplantı sonrası aradı ve burasının yeşil alandan çıkartıldığını söyledi ve mahkeme kararını getireceğini söyledi. Ama gelen giden yok. İmar değişikliği için mahkeme kararı değil, meclis kararı gerekli” şeklinde konuştu.

TEKLİFLER OLDU, KABUL ETMEDİM

Geçmiş dönemde AK Parti’nin üst düzey yönetiminden ve belediye başkanından da kendisinin AK Parti’ye geçmesi için tekliflerin olduğunu söyleyen Mehmet Çatalbaş, “Ben nazikçe geri çevirdim. AK Parti’ye hiçbir zaman geçme talebim olmadı. Sizi bu konuda yanıltmışlar” dedi.

ASIL HİZMET ÜNİVERSİTE GETİRMEK

Belediye Başkanı İshak Sarı’ya “Hizmetlerinizi takdir ediyorum. Ama esas hizmet Karasu’ya üniversite getirmek. Kanal projeniz için de çok teşekkür ediyorum” diyen Çatalbaş, sözlerini “Şunu da demeden geçemeyeceğim, Kocaali Kirazlı Köyü ve Kestanepınarı Sağlık Ocağı’nın önünde siz kısa pantolonla oynarken ben sağlık ocağı ve okul yapıyordum” diyerek tamamladı.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.