-

DEVA PARTİSİ EYLEM PLANI UYGULANIYOR (izle):

...

DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve yönetimi, Perşembe günü itibariyle parti içi görüşmelerde bulunmak amacıyla Sakarya ilçelerini ziyaret etmeye başladı. Bu kapsamda Karasu’ya da gelen Erdoğan, DEVA Partisi Karasu İlçe Başkanlığı’nda bir toplantı yaptı ve basına açıklamalarda bulundu.

DEVA Partisi Karasu İlçe Başkanı Abdullah Çatalbaş ve yönetimi tarafından karşılanan Mehmet Erdoğan, “Yeni kurulan bir parti olarak bugüne kadar geldiğimiz noktayı değerlendirmek amacıyla Karasu İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettik” dedi. Erdoğan, ilçe basınına yönelik de şu açıklamalarda bulundu:

KADROLARIMIZLA SEÇİME HAZIR OLACAĞIZ

“2022 yılında gerçekleşmesi muhtemel bir seçim süreci içerisinde olacağız. Türkiye’de önemli değişimlerin olacağını tahmin ettiğimiz bir yıl olacak. Bu bilinçle Sakarya’nın 16 ilçesinde ilçe başkanlıklarımızı oluşturduk ve üye çalışmalarımıza başladık. Şimdi de mahalle temsilciliklerimizi oluşturuyoruz. Kadrolarımızla birlikte seçime yüzde yüz hazır bir parti haline geleceğiz.

2022’de yapılacak olası bir erken seçim veya 2023 seçimi, Türkiye’nin kaderini etkileyecek bir seçim olacak. Milletimizin umudu konumunda olan DEVA Partisi olarak kendi görevlerimizi eksiksiz yaparak milletin oyuna ve sandığa sahip çıkacağız.

EYLEM PLANI HAZIR

Aralık ayında, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcılarının da atılımıyla Sakarya İl Danışma Meclis Toplantısı gerçekleştireceğiz. Parti içi eğitim faaliyetlerine başlayarak problemleri tespit etmekle kalmayıp çözüm önerilerini masaya koyabilecek eylem planlarımızı Sakarya’da uygulayacağız.

Tarım, afet yönetimi, sosyal politikalar ve dijital dönüşüm ile teknolojiye dair eylem planlarımız hazır. Mevcut iktidar gittiğinde yerine gelecek olan parti olarak halkın sorununu çözmeye hazır hale geleceğiz. Kadrolarımız, sorunların çözümüne vakıf halde görev alacak”

EMANETİ DEVRALACAĞIZ

DEVA Partisi Karasu İlçe Başkanı Abdullah Çatalbaş ise “Ülkemiz şu an iflasın da ötesinde bir durumun içerisinde bulunuyor ama medya bunu ne yazık ki göstermiyor. DEVA Partisi olarak emaneti iktidarın elinden alacağız ve milletimizin ümit ettiği yere getireceğiz” ifadelerini kullandı.