-

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, Karasu ve Kocaali esnaflarına ziyarette bulundu. Baskın’a Karasu İlçe Başkanı Muammer Adanur, Kocaali İlçe Başkanı Celal Abatay ve partililer eşlik etti. Ziyaretler sırasında Yeniden Refah Partisi Karasu Gençlik Kolları Başkanı Cemre Şükür, broşür takdim etti.

Başkan Saadettin Baskın ve beraberindekiler, esnafları tek tek ziyaret ederek Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın selamını iletti. Esnafın sorunlarını dinleyen Baskın ve beraberindekiler, seçim zamanı değil, geçim zamanı esnafın yanında olduğunu vurguladı.

Ülke genelinde olduğu gibi Sakarya’nın da ilçelerinde esnaf ziyaretleri yaparak halk ile buluştuklarını belirten Saadettin Baskın, “Halkın teveccühü çok yüksek. Beklentileri büyük. Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamıza karşı özlem var” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın esnafa bin lira desteğin hiçbir şeye yetmeyeceğini ifade eden Başkan Baskın, “Bu rakamların 3-5 binlere çıkartılması şart. Bugün bir ev kirası bile bin lira değil. Asgari ücretli memurun aldığı 2 bin 300 lira bile içler acısı. Faiz ekonomisi 20 yıldan bu yana bizi bitirmiş durumda. Üretim ve istihdam olmadan bizim bir yere varamayacağımız çok net” dedi.

Çimento ve faiz esaslı ekonominin olmaması gerektiğini vurgulayan Baskın, “Halkımız, bir yerde tıkanıp kalındığının farkına vardı. İnşallah, halkımız oylarını verirken de bu doğrultuda düşüneceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu. Baskın, eğitim konusunda ciddi eksiklerimizin olduğuna değinerek tabandan itibaren gençlerin ahlak ve maneviyat öncelikli eğitimi alması gerektiğini vurguladı.