KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu Gazetesi
Volkan Yıldız'ın haberi


 

Karasu’da krizi fırsata çevirmeye çalışan sorumsuzlara karşı vatandaşı dikkatli olmaya davet eden AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, partilerinin adıyla halkı mağdur etmek isteyen dolandırıcıların ortaya çıktığını belirtti. “Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisine alan Koronavirüs salgını, beraberinde çok sayıda fırsatçının da ortaya çıkmasına vesile oldu. Son günlerde Karasu’nun merkez ve çevre mahallelerinde yaşanan ve bizi de ilgilendiren dolandırıcılık yöntemi de bu fırsatçılardan biri olarak karşımıza çıktı” diyen Başkan Yavuzyiğit, yayımladığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

Maalesef partimizin adını kullanarak, ilçemizin güzel insanlarını ve elleri öpülesi yaşlılarımızı mağdur etmek isteyen art niyetli sorumsuz kişilere karşı dikkatli olunması gerekiyor. Evlere giderek ya da telefonla arayarak kendilerini AK Parti Karasu Teşkilatı üyesi, gençlik kolları veya kadın kolları üyesi olarak tanıtıp 'Banka kartınızı verin, biz maaşınızı çekip size getiririz' diyen, kart şifrelerini veya hesap numaraları ile kişisel bilgilerini isteyerek halkı dolandırmak isteyen sorumsuzlar ortalıkta gezmektedir.

 

AK Parti İlçe Teşkilatı olarak hiçbir üyemiz böyle bir girişimde bulunmamış ve partimiz bünyesinde böyle bir destek grubu kurulmamıştır. Halkımızı, aile bireyleri veya Kaymakamlığımız başkanlığında kurulan İlçe Sosyal Destek Grubu bünyesindeki mahalle muhtarları, muhtar 1.azaları ve kamu görevlileri dışında kimseye güvenmemeleri konusunda dikkatli olmaya davet ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerini bir kez daha hatırlatmak istiyor ve kendi sağlığınız için, başımızın tacı yaşlılarımız için “Evde Kal Karasu” çağrısına uymanızı rica ediyoruz