-

Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkanlığı’na 30 kişi katılım sağladı. Parti binasında gerçekleşen programda 30 kişinin üyeliği yapıldı. Yeni üyelerin rozetini Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Fatih Sevindik, Gelecek Partisi Kardın Kolları Başkanı Sevinç Görmez ve Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkanı Salim Direk taktı.

Programda konuşma yapan İl Başkanı Fatih Sevindik, Gelecek Partisi’ne toplu katılımların yükselerek artacağını belirtti. “Türkiye’de siyasetin, ekonominin çıkmazda olduğu, insanımızın yarına dair bir güven ve umut problemi yaşadığı bir zaman diliminde, başta Ak Parti seçmeni olmak üzere bütün partilerin tabanında yeni siyasi arayışlar var” diyen Başkan Sevindik, “Bu siyasi parti arayışlarının neticesinde bugün partimize toplu katılım oldu. Bu katılımlar hem umutlarımızı diri tutmamızı sağlıyor hem sorumluluğumuzu artırıyor” dedi.

ÇÖZÜLEMEYECEK SORUN YOK

Yarına dair daha çok çaba gösterilmesi gerektiğini ortaya koyan Başkan Fatih Sevindik, “Partimiz temel hak ve özgürlüklerin korunduğu, ayrımcılıkların son bulduğu, adil ve müreffeh bir Türkiye vizyonu Gelecek teması ile yola çıktı. Türkiye'nin çözülemeyecek olan hiçbir sorunu yok. Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde gece gündüz demeden tüm teşkilatımızla insanlarımızın sıkıntılarına ortak seslerine soluk oluyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni üyelerin kendilerine güç vereceğini ve ilçe teşkilatı olarak Karasu için hep birlikte daha güçlü çalışacaklarını ifade eden İlçe Başkanı Salim Direk ise, “Bu yeni katılımlar ile teşkilat olarak hedefimize daha çok yakınlaştık ve güçlendik. Bu katılımlar müjdeleri de beraberinde getiriyor” ifadelerini kullandı.

“Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun gösterdiği gelecek temalı hedeflerin hemşehrilerimiz tarafından desteklendiğinin birer göstergesi” diye de değinen Başkan Direk, “Dikkat ederseniz partimize her bölgeden katılımlar gerçekleşiyor. Sakarya'da ve ilçemiz Karasu'da partimize katılımlar sürecek” sözlerine yer verdi.