-

Zafer Partisi Karasu İlçe Başkanı Fatih Demirci, yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Yüce Türk Milleti'nin “merhameti” savaş meydanlarında dahi düşmanlarımızın tarih kitaplarına kadar konu olmuştur. Ama tarih boyunca milletimizin merhamet duyguları, bugünkü sistem partilerinin istismar ettiği kadar düşmanlarımızca istismar edilmemiştir.

Tarihten ilham alırken aynı tarihten ders almayanlar, ülkemizin emperyalist planlar dahilinde bir kaosa sürüklendiğini ya idrak edemiyor ya da iş birliği içindedirler. Zira tarih gösteriyor ki, defalarca “mazlum coğrafyalarda” ihanete uğradık.

NE KANDIRILIRIZ NE DE GÖZ YUMARIZ

Bağdat, Yemen, Filistin... Birileri bu ihaneti göremeyebilir, “Kandırıldık” da diyebilirler. Fakat biz Zafer Partisi olarak ne kandırılan taraf olacağız ne de yeni bir ihanete göz yumacağız. Yüce Türk Milleti'nin merhamet duygularının istismarına izin vermeyeceğimiz gibi milli güvenlik, kamu huzuru ve adaleti ve ulusun geleceği ile ilgili hiçbir konuda hiç kimseye taviz vermeyeceğiz.

Tarihten ders almak bir yana, burnunun ucunu göremeyen, milli şuurdan uzak her kim varsa bilsin ki; Zafer Partisi, ülke siyasetine yön vermeye ve yüce milletimizin menfaatlerinin yanında durmaya devam edecektir”