-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Bir dizi ziyaret için Kocaali’yi ziyarete den Bağımsız Siyasetçi Ender Serbes, Karasu Limandere Mahallesi Muhtarı Sinan Erbaş’ı da ziyaret etti. Fatih Camcı ve Tuğba Başçavuşoğulları ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Limandere’nin siyaset ve spor camiasının tanınan isimlerinden Hakan Özmen de hazır bulundu.

SAKARYA’DA İLK

Sakarya tarihinde ilk defa bağımsız bir siyaset örneği ortaya koyduklarını ifade eden Ender Serbes, “Ortada seçim yokken bu tür faaliyetle gösteren siyasetçi de yok. İstifa eden ekibimizle aynı şekilde sahada yol alıyoruz. Toluma ve her bireye eşit mesafede yaklaşıyoruz” diye konuştu.

“Vatandaşa bağımsızız dediğimizde daha samimi ve daha farklı bakıyor. Önyargıları kaldırıyor ve destek olmaktan çekinmiyorlar” diyen Serbes, “Sakarya’ya ve Sakarya halkına hizmet etmek çabasındayız. Topluma birinci derecede fayda sağlayacak bir siyaset yapabilirsek, o zaman şehrimize ve insanımıza dokunmuş olabileceğiz” ifadelerini kullandı.

OLMASI GEREKENİ YAPIYORUZ

Ender Serbes, ayrıca toplumun en temel ve demokratik temsilcileriyle ikili ilişkiler içerisinde olmaya çalıştıklarını ve onlarla yürümenin heyecanını yaşadıklarını da ifade ederek “Toplumun geri dönüşleriyle sorunlara çözüm bulma yoluna gidiyoruz” şeklinde konuştu.

“Siyaseti olması gereken kriterlere çekmemiz lazım” diyen Serbes, sözlerini “Vatandaş, tepeden inme siyasetçilerden çok sıkıntılar yaşıyor. Gücünü liderden ve genel başkandan değil, toplumdan alan bir siyasetçi olarak Sakarya halkının her zaman yanında olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Limandere Mahallesi Muhtarı Sinan Erbaş ve Hakan Özmen de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Bağımsız Siyasetçi Ender Serbes’e çalışmalarında başarılar dilemeyi ihmal etmedi.