-

MHP İlçe Başkanı Münir Ali Kara tarafından bir önceki hafta yapılan basın açıklamasında, Karasu girişinde yer alan ve Karasulu vatandaşlarca “ucube” olarak nitelendirilen demiryolu ayağının kaldırılmasıyla ilgili olarak yapılan ve usulsüzlük olsa bile kamu yararına olduğu ifade edilmiş açıklama, il basınında bir haber sitesinde işlenmişti.

Yapılan haberin ve habere ait yorumların haddi aştığını belirten Başkan Münir Ali Kara, “Basın açıklamamıza katılmayan ve haber yapan ilçemiz basın kurumlarından birini kaynak göstererek haberi yapan Medyabar, kendi bakış açısına göre haber yapmıştır” dedi.

YARGI HAKKIMIZ SAKLI

“Ne demek istediğimizi anlamak istemeyenler, bu haberi kendi meşreplerince işlemiş” diyen Kara, “Haberin veriliş şeklinin ötesinde yapılan yorumlar haddi aşar boyutlara varmış, tüm bu yorumlar da internet sitesi tarafından yayınlanmıştır. Yorumlarda kullanılan ifadelerle alakalı yargıya gitme hakkımızı saklı tuttuğumuzu beyan ediyoruz” dedi.

Basın açıklamasında Karasu Devlet Hastanesi’ne de değinen Münir Ali Kara, ilçe hastanesinin sadece Karasu’ya değil, yakın ilçelere de hizmet verdiğine vurgu yaptı. Kara, “Hastanemizde son zamanlarda pek çok birimde doktor eksikliği olmakla birlikte beş yılı aşkın bir süre önce alınacağı yönünde söz verilen tomografi cihazı da henüz temin edilmedi” diye konuştu.

GEREKEN HASSASİYET GÖSTERİLMELİ

Kara, açıklamasını “Tomografi cihazının Karasu’da bulunması hem erken tanının önünü açacak hem de Adapazarı’na hasta naklinin önüne geçecektir. Karasu Devlet Hastanesi’nin niteliğinin artması, hizmet kalitesinin yükselmesi vatandaşlarımızın kendini güvende hissetmesine neden olacaktır. Bu konuda tüm idarecilerin gereken hassasiyeti göstermesi asli görevi olmalıdır” diyerek tamamladı.

MHP İLÇE BAŞKANI MÜNİR ALİ KARA'NIN BASIN AÇIKLAMASI (izle):