-

AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Parti toplantı salonunda gerçekleşen kurul toplantısı, Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyularak yapıldı.

Karasu AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, “Haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı Covid-19’a karşı aldığımız önlemler içinde gündeme dair konuların istişaresi ile gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun” dedi.

Haftalık yönetim kurulu toplantısında sosyal mesafe kurallarına uyulup gündeme dair konuların, yapılacak olan projelerin planlanması hakkında istişarelerde bulunuldu. “İçinde bulunduğumuz süreci hassas bir şekilde geçmeye çalışıyoruz diyen Yavuzyiğit, şu açıklamada bulundu:

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

“AK Parti teşkilatı olarak, yaptığı çalışmalarda, kolay ulaşılabilen, milletin derdiyle hemhal olabilecek, Türkiye ve dünyayı okuyabilecek, vizyonuyla AK davanın temel politikalarına etki edebilecek, idealleri, hedefleri, hayalleri paylaşan ve buna örnek olacak AK kadroları oluşturma gayretinde olarak Karasu’da yapılan ve yapılacak olan çalışmaların takipçisi olacağız”