KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Volkan Yıldız'ın haberi


AK Parti, 14 Ağustos 2001 tarihinde kuruldu. AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, partinin 19. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yavuzyiğit mesajında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 'millete efendi olmak için değil, hizmetkar olmak için' kurulan ve yeni Türkiye yolunda ülkeyi aydınlığa kavuşturan partinin kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

 

Kuruluşundan bir yıl sonra iktidar olan partinin kutlu yürüyüşünün milletin desteğiyle bugünlere geldiğini belirten Başkan Yavuzyiğit, “Partimiz, ülkemizin geleceğine ipotek koymak isteyen karanlık odakların kapatma davası, e-muhtıra ve hain darbe teşebbüslerine karşı milletimizin desteği ve liderimizin dik duruşu ile yoluna devam etti” şeklinde konuştu.

 

Ak Parti’nin eğitimden sağlığa, turizmden tarıma, ulaştırmaya, ekonomiye, demokrasiye kadar her alanda destanlar yazdığını da vurgulayan Hasan Yavuzyiğit, “Partimiz Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi 'Yeter söz milletin' diyerek yola çıkan AK Parti, hizmete sevdalı kadrolarıyla girdiği her seçimden zaferle çıkmış ve ülkemizin 780 bin kilometrekaresini kucaklayan, 84 milyona hitap eden bir parti olmuştur” dedi.