-

Gelcek Partisi Karasu Gençlik Kolları Başkanı Tunahan Kayıkçıoğlu, Türkiye’deki ekonominin gidişatı ve gençlerin gelecek kaygısına yönelik bir açıklama yaptı. “Doğruları konuşmaktan asla vazgeçmeyeceğiz” diyerek sözlerine başlayan Tunahan Kayıkçıoğlu, “Bu memleketin adına kim bir çivi çaktıysa Allah razı olsun. Biz yapılan hizmeti, emeği asla görmezden gelmeyiz” ifadelerini kullandı.

“Emekçilerimiz, memurlarımız, kadınlarımız, çocuklarımız ve öğrencilerimiz için elimizden geleni yapmakla mükellefiz” diyen Kayıkçıoğlu, “Yapılan doğruları dile getirdiğimiz gibi yanlışlara da yanlış demeyi biliriz. Atılan adımları inceleyerek ve mevcut gidişata göre öneriler, önergeler veririz. Lakin hükümet bunları genellikle görmezlikten gelerek kendi yaptıkları yanlış politikadan ötürü insanlarımızı zor durumda bırakıyor” şeklinde konuştu.

UMUDUNUZU KAYBETMEYİN, BİR GÜN GELECEĞİZ

Başkan Kayıkçıoğlu, konuşmalarının devamında şu ifadelere yer verdi:

Bildiğimiz üzere ekonomimizin gidişatı, yakıt fiyatları, döviz kuru ve yaşamın pahalılaşması rekoru görmüşken asgari ücretin yetersiz kalması veyahut zam yapılmaması mevcut sistemin ters gittiğini gösteriyor.

Bizler Gelecek Partisi kadrosu olarak başta Türkiye genelinde daha sonra Karasu’da rahat, huzurlu, insanların düşüncelerine değer verilen bir yaşam sürmek için mücadele edeceğiz, doğruları aşılayacak yanlışları dile getireceğiz.

Koltuk ve makam için yıllarca ülkeyi bölmeye çalışanlara fırsat vermeyecek, birleştirici gücümüzün olduğunu her fırsatta göstereceğiz.

Fikri, vicdanı, irfanı hür bir millet olarak bu zorlu şartların üstesinden geleceğimize inanalım. Umudunuzu kaybetmeyin, bir gün geleceğiz.