-

İKTİDAR SAKARYA ve KARASU'YU İHMAL ETTİ (izle):

...

Cumhuriyet Halk Partili 40 milletvekili, Perşembe günü Sakarya’ya gelerek ilçeleri ziyaret etti. Ziyaretler kapsamda CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan ve Antalya Milletvekili Aydın Özer de Karasu esnafını gezdi, halkla sohbet etti. Ziyarette CHP Karasu İlçe Başkanı Aykut Süt ve ilçe yönetimi de milletvekillerine eşlik etti.

BÜYÜK İHMAL VAR

Ziyaretler hakkında konuşan CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, “Sakarya denince akla ilk olarak tank palet fabrikamız geliyor. Bununla beraber fındık, tarım ve sanayi de geliyor. Uzun yıllardır görev başında olan iktidarın da Sakarya’yı ve Karasu’yu ihmal ettiği ise gözlerden kaçmıyor” dedi.

Özcan, “Bir kesime gelir ve rant sağlanırken 1 milyon civarındaki Sakarya halkına bu gelirden bir pay veremiyor. Bu konuda vatandaş konuşamıyor. “Fındık 35 lira olsun” diyen vatandaş zor durumda kalıyor” şeklinde konuştu.

“İş, istihdam ve ekonomik bakımdan buhrana giren vatandaşın çözümüne ise Cumhuriyet Halk Partisi idaresindeki Millet İttifakı koşacak” şeklinde konuşan Suat Özcan, “Adaletsizlik, ekonomik buhran ve 10 milyonu aşan işsizliğin çözümü Millet İttifakı’nın elinde” diyerek sözlerini tamamladı.

GELECEK KORKUSU VAR

Antalya Milletvekili Aydın Özer ise “Karasu’ya gelerek esnafa, emekliye, çiftçiye ve sokakta gezen her vatandaşımıza kulak verdik. İlçe ilçe şikayetleri ve dertlerini dinledik. Gördük ki herkeste bir gelecek korkusu var. İş garantisi yok. Norm kadroları atama bekliyor. Mezun olan insanlar evinde oturuyor” diye konuştu.

Özer, “Karasu, müthiş bir ovaya sahip. Tarımsal ekonomik açısından çok yüksek seviyelerde olması gereken bir şehir. Ama ne yazık ki hak ettiği yerde değil. Tarım girdileri yüksek, çiftçi para kazanamıyor. Sakarya’nın ve Karasu’nun çiftçisi çok dertli. Tüm sorunları not ediyor ve Millet İttifakı olarak çözüm yollarını hazır ediyoruz” ifadelerini kullandı.

MİLLET İTTİFAKI ÇÖZÜM BULACAK

“Bu bir seçim çalışması değil, vatandaşla ve halkımızla buluşma, kucaklaşma ziyaretleri” diyen CHP Karasu İlçe Başkanı Aykut Süt ise “Sakarya’nın tüm ilçelerinde sorunları yerinde tespit edip CHP’nin de içerisinde bulunduğu Millet İttifakı iktidarıyla da bu sorunlara hızlı bir şekilde çözüm bulunacak” dedi.