-

iKTiDARA KARASU'DAN SESLENDi: TÖVBE EDiN ve MİLLETLE HELALLEŞiN (izle):

...

Pazartesi günü Karasu’ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Selim Temurci, bir dizi ziyarette bulundu. Muhtarlar Derneği ile Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Dr. Temurci, ilçe esnafını da gezi. İftar programında Karasu’dan çok sayıda isimle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Dr. Temurci, iftar öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti de okudu.

Dr. Selim Temurci, Gelecek Partisi İl Başkanı Fatih Sevindik, İlçe Başkanı Salim Direk, il ve ilçe yönetimleriyle birlikte ilk olarak Karasu Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Ardından ilçe esnafını gezdi, şikayetlerini dinledi. Son olarak ise Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na giden Dr. Temurci ve beraberindekiler, Başkan Cihan Emre ve yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulundu.

İftar programında da Karasu’dan çok sayıda isimle bir araya gelen Dr. Selim Temurci, Sakarya’nın mevcut sorunlarını dile getirdi. Karasu’dan iktidara da seslenen Genel Başkan Yardımcısı Dr. Selim Temurci, konuşmasında şu sözlere yer verdi:

KARASU’NUN SORUNU TÜRKİYE’YLE AYNI

“Partimizi kuralı 28 ay oldu. O günden beri de Türkiye’yi geziyoruz. Ülke genelinde ne sorun varsa, Sakarya ve Karasu’da da o sorun var. Kaynayan tencere aynı, işsiz gençlerimizin şikayetleri aynı. İnsanlar huzur ve kaygısız bir hayat istiyor. Fakülte bitiren gençler, inşaat malzemesi satan bir yerde çalışıyor. Şikayetlerini bize söylüyor, Ankara’ya iletmemizi istiyorlar.

Bizim milli ve manevi değerlerimiz üzerinden kendi haram ve yanlışlarını meşrulaştırmaya çalışanlara en güzel cevabı bugün gördük ki Karasu sokaklarındaki esnaf, gençlerimiz ve hanım kardeşlerimiz verdi. Esnafımız, işyerlerindeki sıkıntıları dile getirdi. İçimiz acıdı. Biz, Sakarya’ya bakarak bir siyasi hareket başlattık. Sakarya ayağa kalkarsa, bu milleti kimse kandıramaz.

VİCDANLARI NEREDE?

Sakarya’nın en önemli sorunlarından biri uyuşturucu ve bağımsızlık. Dindar nesil diye yola çıkanların bugün deist bir neslin ortaya nasıl çıktığını düşünmeleri gerekmez mi? Uyuşturucu tacirleriyle işe tutan devlet adamlarına hesap sormayan yöneticiler iftar sofralarına nasıl oturabiliyor?

Sakarya’da uyuşturucudan sonra en büyü sorun işsizlikse, Sakarya’nın küçük küçük baronları ortaya çıkmışsa, bu iftar sofralarından onları vicdana, insafa ve ahlaka davet ediyoruz. 20 yıl önceki Recep Tayyip Erdoğan, yanına uyuşturucu baronlarını yaklaştırmazdı. 15 Temmuz’un finansörü Birleşik Arap Emirlikleri’ni halılarla karşılamazdı. Pelikan takımıyla yalılarda görüşmezdi.

KENDİNİZE GELİN

İktidara buradan sesleniyorum; halk sıkıntı içerisindeyken saraylarda yüzbinlerce insanı beslemeyin. Vatandaş salata ve çorbayla iftar açarken, asgari ücret dört kişinin fitresine eşit düzeye geldiyse, kendinizi sorgulayın. Ecdadımızdan ders alın, kendinize gelin, lüksten ve şatafattan vaz geçin. Tövbe edin, milletle, esnafla ve çiftçiyle helalleşin”