-

Geçen yıla göre bu yıl destek kolilerini arttırdıklarını söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Karasu İlçe Başkanı Aykut Süt, ilçe merkezi ve çevre mahallelerde toplam bin adet gıda kolisi dağıtımı yaptıklarını söyledi. Başkan Süt, “Pandemi nedeniyle tam kapanmanın ortasında bir Ramazan ayı idrak ediyoruz. Pandemiyle mücadele kapsamında çok sayıda işyeri kapalı ve esnaf da zor durumda” dedi.

“Mübarek Ramazan ayının da son günlerinde paylaşımın önemine varmak adına geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Karasulu vatandaşlarımıza bir kez daha gıda kolisi desteğinde bulunduk. Bize ulaşan herkese destek vermeye gayret ediyoruz” diyen İlçe Başkanı Aykut Süt, kendilerine destek veren ve bin adet kolinin dağıtılmasına öncülük edenlere şöyle teşekkür etti:

“Büyükşehir Belediyelerimizin, partililerin ve bazı sivil toplum kuruluşları ile İstanbul Küçükçekmece’de eczacılık yapan Celal Özel’in büyük katkılarıyla Karasu’da bin adet gıda kolisi dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Ayrıca İstanbul Üniversitesi 1976 girişliler ve onların grubu olan Eskimeyen Dostlar Grubu’na da teşekkürü bir borç biliriz”

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

CHP KARASU İLÇE BAŞKANLIĞI BİN KOLİ DAĞITTI (izle):

...