İYİ PARTİ KARASU TEŞKİLATI ÇELENK BIRAKTI (izle):

-

...

25 Eylül 2017 tarihinde kurulan İYİ Parti’nin kuruluşunun 5. yıldönümü dolayısıyla Türkiye’de eş zamanlı düzenlenen çelenk törenine İYİ Parti Karasu İlçe Teşkilatı da dahil oldu. Atatürk Bulvarı’nda salı günü saat 12:00’da Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programa, İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu, İYİ Parti Karasu Kadın Kolları Başkanı Hatice Yeşilyurt, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katılım sağladı.

Kadın Kolları Başkanı Yeşilyurt ile çelenk bırakan İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu, “Partimizin beşinci yılının kuruluşu bütün camiamıza hayırlı olsun. Genel Başkanımız Meral Akşener, o dönemde büyük bir cesaret gösterip partimizi kurduğu için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bütün il ve ilçe teşkilatlarımız, Türkiye genelinde eş zamanlı Atatürk büstüne çelenk koyma töreni düzenledi” dedi.

“Cumhuriyet değerlerimize sahip çıkan bir anlayışla bu yoldayız” şeklinde konuşan Başkan Sarıoğlu, “Atatürk’ün kurucu ve ülkenin Cumhuriyet değerlerine, önem veren bir partiyiz. Birilerinin söylemleri nazarında biz, Cumhuriyetin değerlerine sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz. Bu bağlamda da ülkenin bağımsızlığı ve bütünlüğüne değer veriyoruz. Düsturumuz, Atatürk ilke ve inkılaplarına sonuna kadar sahip çıkmaktır” ifadelerini kulandı.