-

İYİ PARTİ ÜYE KAYIT KARAVANI KARASU'DA (izle):

...

Hafta sonu Karasu’ya getirilerek Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı’na kurulan İYİ Parti üye kayıt karavanı, pazartesi günü vatandaşın hizmetine sunuldu. 10 gün süreyle belediye hizmet binası karşısında üye kaydı yapacak olan karavana gün boyu vatandaşların da ilgisi büyük oldu.

Karasu’ya gelerek üye kayıt programına katılan İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Sakarya’da üye çalışmalarının verimli geçtiğini belirterek ciddi sayıda üye kazandıklarını belirtti. Kılıçaslan, ilçe basınına şu açıklamalarda bulundu:

ORGANİK ÜYE VURGUSU

“İYİ Parti olarak organik üye yapıyoruz. Başkaları gibi vatandaşın kimlik numaralarıyla onlardan habersiz üye yapmıyoruz. Dört yıldır, üye sayısında iyi yol kat ettik. Karasu’da da ilgiden memnun kaldık. Üye sayımızı daha yukarılara taşıyacağız.

Sakarya genelinde 10 binden fazla üyemiz var. Uzun yıllardır siyaset içerisinde bulunan partilerin de üzerinde bir sayıya sahibiz. İktidar partisi gibi kimseyi habersiz üye yapma derdimiz yok. İYİ Parti’nin üyelerinin tamamı organik üyelerden oluşuyor”

İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu ise Karasu’da üye sayılarının 700’ü aştığını ve her geçen gün de arttığını ifade etti. Karavan ile de hızlı bir katılım olduğunu dile getiren Sarıoğlu ise şunları söyledi:

KORKU İMPARATORLUĞU BİTTİ

“Eskisi gibi bir korku imparatorluğu kalmadı. Vatandaş, önceleri üye olmaktan çekiniyordu. Şimdi vatandaş kimlikleriyle gelerek nasıl üye olacaklarını soruyor. Ekonomik şartların da vatandaşı zorladığı bu günlerde üye yapmaktan öte halkımızın sorunlarını dinliyoruz.

On gün süreyle Karasu ilçe merkezinde Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı’nda duracak olan üye kayıt karavanına tüm Karasu halkını bekliyoruz. 2023 seçimlerinin de ülkemize ve ilçemize hayırlı olacağına inanıyoruz. İktidarın kredisi artık bitti. Halk, iktidara eski teveccühü göstermiyor. Üye artışlarımız da bunu gösteriyor”