Geçtiğimiz yıllarda Karasu Belediye binası önünde ve Kentpark’ta düzenlenen  ‘Mahallemde İftar Var’ programı, bu yıl Orman İşletme Müdürlüğü’nün yaklaşık 500 metre ilerisinden başlayarak Merkez Camii’ne kadar olan Mevlana Caddesi’nde gerçekleştirilme kararı alındı. Vatandaş da bu ana caddenin 1,5 gün boyunca trafiğe kapatılmasına büyük tepki gösterdi.

 

Etkinlik için Mevlana Caddesi’nin tercihe dilmesinin doğru bir yer seçimi olmadığını belirten MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, vatandaşın ve esnafın bu etkinlik nedeniyle mağduriyete uğradığını, Karasu’nun ana girişinde böyle bir etkinlik yapmanın hangi akla hizmet olduğunu merak ettiklerini belirtti. Kara, tepkisini şu ifadelerle ortaya koydu:

 

 

“Doğru bir etkinlik için yanlış bir yer seçimi yapıldı. Bu etkinlik için Karasu’da daha müsait alanlar mevcutken, Karasu’nun ana girişinde yapılan bu hazırlık, vatandaşın pek çok konuda mağdur olmasına sebep olmuştur. Karasu’nun temrinal girişi bu cadde üzerindedir. Kapatılan yol üzerinde bir tane restaurant, üç tane eczane, üç tane süpermarket ve bir adet aile sağlığı merkezi ile bir adet de sağlık ocağı bulunuyor. İnsanların bu alandaki ihtiyaçları hiçe sayılarak bu alan kapatılmıştır. Şimdi sormak istiyorum, siz Karasuluyu ciddiye almıyor musunuz? Bu şehri yönetenler halkı hiç mi düşünmüyor. Bunu da kamuoyunun takdirine bırakıyoruz”

 

İFTAR PROGRAMININ YERİ TEPKİ ÇEKTİ haberi okumak için tıklayın

 

MAHALLEMDE İFTAR VAR haberi okumak için tıklayın