-

Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yassıgeçit Mahallesi Muhtarı Türker Tetik, bazı mahalle muhtarlarıyla birlikte İYİ Parti Karasu İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu. Başkan Tetik ve beraberindekileri, İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Başkan Hasan Sarıoğlu, mahalle muhtarlarıyla ilçedeki sorunları değerlendirdi. Muhtarların ayrım yapmak sızın partileri ziyaret etmesinin takdirlik bir durum olduğunu belirten Hasan Sarıoğlu, “Ayrışmacılığın, kutuplaşmanın çözülmesinin başlangıcı muhtarlarımızdır. Bu anlamda hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

İYİ Parti’ye ciddi bir üye katılımı olduğunu da ifade eden Hasan Sarıoğlu, “Bunun etkenleri olarak da ekonomik şartların insanları zorlaması ve insanların bir arayış içerisinde olmasına yorumluyoruz. Bize gelen şikayetler doğrultusunda şunu söyleyebilirim ki, insanlar sorunlarının çözümü konusunda karşısında muhatap da bulamıyor” ifadelerini kullandı.

BÜTÜN PARTİLERE KARŞI EŞİTİZ

Muhtarlar Derneği Başkanı Türker Tetik ise, “Bütün muhtarlar, siyasi partileri arkasında görmek ister. Çünkü genel kesimi temsil ettikleri için her siyasi parti bizim partimizdir. Bütün partilere karşı yaklaşımımız eşittir” şeklinde konuştu.

Yalı Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların kalıcı konut sorunu aktaran Muhtar Dursun Ali Akbaş, “Roman vatandaşları hırsızlığa iten biziz. Onlara istihdam oluşturulmalı. Konut sorunları giderilmeli. Onlar da bu ülkenin vatandaşı” sözlerine yer verdi.