Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Ender Serbes, Karasu’ya ikinci ziyaretini düzenleyerek teşkilatlanma çalışmalarına hız verdiklerini belirtti. Başkan Serbes, Karasu’yu önemsediklerini ve Karasu’nun geleceğini inşa edecek bir teşkilatlanma kurmak için titiz bir çalışma sürdürdüklerini ifade etti.

Sakarya İl Yönetimi eşliğinde ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştiren Ender Serbes, Karasu Haberleri ve Öncü Karasu ortak kurumu olan Medya Karasu’yu da ziyaret etti. İlçede büyük bir basın gücü olduğuna değinen Serbes, “Karasu’nun basınını yakından takip ediyor ve ilçedeki teşkilatlanma çalışmalarımızda ve teşkilatlanma sonrası Karasu basınıyla uyumlu bir çalışma içerisinde olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Gelecek Partisi’nin, belli bir ideolojiye veya belli eksime hizmet edecek bir parti olmayacağını, Türkiye’nin her kesimini millet, din, ırk ve mezhep ayırmaksızın bir ve bütün gören bir ilke ile hizmete talip olacaklarını dile getiren Serbes, “Siyaset anlayışımız tepeden tabana dikte değil, tabandan tepeye bir diyalog ilkesi ile devam edecek” diye konuştu.