-

Karasu’ya gelen Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi, Sanayi ve Teknoloji Kurulu Başkanı İbrahim Saraçbaşı, Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya, Sakarya Seçim İşleri Başkanı Mustafa Korkmaz, Sakarya Halkla İlişkiler Başkanı Yunus Emre Özkan, Karasu İlçe Başkanı Muammer Adanur, yönetim kurulu üyeleri Adnan Yılmaz ve Osman Önal, Karasu’daki yerel basını ziyarette bulundu.

Bu kapsamda Karasu Haberleri İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi’ni de ziyaret eden heyet, imtiyaz sahipleri Nevtan Angün, Ayşenur Elmacı, Haber Müdürü Esra Angün ve kurum çalışanları tarafından karşılandı.

MANEVİYAT ve AHLAK

“Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan tarafından başlatılmış milli görüş geleneğine bağlı olarak Dr.Muhammet Fatih Erbakan tarafından yeni kurulmuş bir parti olmamıza rağmen Türkiye’nin her ilçesinde teşkilatlanmamızı tamamladık” diyen Saraçbaşı, maneviyat ve ahlak ilkeleriyle siyaset yaptıklarını ifade etti.

Türkiye’nin en büyük sorununun ucuz işçilik, köleleştirilmiş çalışma sistemi ve istihdam sorunu olduğuna dikkat çeken Saraçbaşı, “Aynı sorun Karasu’da ve Sakarya’da da mevcut. Fakat tespit edilen bu sorunlar ayrı ayrı çözülemez. Bölgemizde sanayi, bürokrasi ve üniversite işbirliği ile sorun ortadan kaldırılabilir” diye konuştu.

ÜRETİM ŞART

Türkiye’nin üretime ihtiyacı olduğunu, dışa bağımlılığın sona erdirilmesi gerektiğini de belirten Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi İbrahim Saraçbaşı, “Tüketime İthalata, faize, borca, vergiye, zamma dayalı bir ekonomi modeli değil, üretim, istihdam ve ihracata dayalı bir ekonomi politikasının izlenmesinin şart” dedi.

KARASU’YA TEŞVİK LAZIM

İktidara geldiğimiz zaman hayata geçirecek 125 milyar Dolar’lık milli kaynak paketleri, 81 ile 181 Fabrika projeleri ile iş ve istihdam oluşturulacağını da söyleyen Saraçbaşı, Karasu’da gerek verimli tarım arazilerinin olması, ulaşım açısından uygun konumda olması nedeniyle sanayi ve tarım planlamasında, yatırımlarda oldukça avantajlı olduğunu görüyorum. Gerekli ve doğru yatırımların teşvik edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Yeniden Refah Partisi’nin ekonomistlerinin hazırlamış olduğu Milli Kaynak Paketlerimiz 1 ve 2, Nevtan Angün ve Ayşenur Elmacı’ya takdim edildi.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.