-

Gelecek Partisi Karasu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Tunahan Kayıkçıoğlu getirildi. Sakarya İl Başkanı Fatih Sevindik’in elinden yetki belgesini alan Kayıkçıoğlu, Karasu gençliği için kolları sıvadı ve çalışmalarına başladı.

Karasu’da uyuşturucu kullanımıyla mücadeleyi öncelikli görevleri arasında gördüklerini belirten Tunahan Kayıkçıoğlu, her platformda Karasu gençliğinin sesi olacaklarını belirtti. İk basın açıklamasını da yayımlayan Kayıkçıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

YALNIZLAŞMAYA YÖNELTİYOR

"Günümüzün teknoloji çağı olmasından dolayı, kişiler arası iletişimi ve etkileşimi değiştirdiği insanoğlunu yalnızlaşmaya yönelttiği bir gerçektir. Bireyselleşmenin arttığı bu şartlarda çocuklarımıza ve gençlerimize sağlıklı bir gelecek hazırlamak, onların üretkenliklerini arttırmak ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak giderek zorlaşmaktadır.

Bu nedenle gençlerimiz de madde kullanımı ve merakı günden güne artmaktadır. Madde bağımlılığı Z kuşağı olarak nitelendirdiğimiz genç kesimi olumsuz yönde etkilemektedir. Karasu ilçemizde gençler arasında madde kullanımı artmakta ve genç nüfusu tehdit eden bir durum haline gelmektedir.

BAĞIMLI OLAN KURTULAMAZ

Bu durum mutlaka önlem alınması gereken bir problem halini almıştır. Çocuk ve gençlerde madde bağımlılığı, yaşlılığa kadar uzanan geniş bir yelpaze içerisindedir. Ve genellikle ergenlik zamanların da stresten uzaklaşmak, arkadaş baskısı ve bir gruba dahil olma isteği de madde kullanımına başlamada etken sebeplerdendir.

Gelecek Partisi Gençlik Kolları Başkanı olarak ben de Z kuşağında yani sizlerin yaşlarında olduğum için günümüz Türkiye’sinde yaşadığınız stresi ve sıkıntıyı anlayabiliyorum. Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkanlığı olarak madde bağımlılığı mücadelesi ve gençlerimizin sağlığı için elimizden her platformdan gençlerin sesi olacağız. Madde kullanan, bırakmak isteyip bırakamayan tüm genç kardeşlerimize destek vererek Karasu ilçemizde madde kullanımının önüne geçeceğiz"