KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün’ün haberi


Gelecek Partisi Sakarya İl Bakanı Ender Serbes, Karasu’da sık sık yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin bir açıklama yaptı. İlçede yaşayan vatandaşlardan kesintilere ilişkin sık sık şikayetler aldıklarını belirten Başkan Serbes, kesintilerin halkı bıktırdığını vurguladı.

 

Vatandaşların her kesinti sırasında mağdur olduklarının da altını çizen Ender Serbes, “Örneğin önceki gün akşam sahilde birkaç saat kesinti yaşanmış. Kesintiler bir sonraki günde ara ara devam etmiş. Esnafların dolapları çalışmayınca bazı gıdalar çabuk bozuluyor. Bu da onları maddi ve manevi zarara sokuyor” şeklinde konuştu.

 

Turistik beldede hoş değil

 

Karasululara, trafoların yetersizliği sebebiyle elektrik kesintilerin yaşandığı bilgisinin verildiğini aktaran Serbes, “Elektrik şirketi bu soruna çözüm bulması gerekir. Turistik bir beldemizde kesintiler hiç de hoş değil. Tatsız bir durum” ifadelerini kullandı.

 

Yazın ilçenin nüfusunun arttığını da sözlerine ekleyen Başkan Ender Serbes, “Yoğunluğa göre elektrik şirketi altyapı planlaması yapılması gerekir. Sık sık kesintiler sebebiyle insanların elektrikli cihazları bozuluyor. Bu insanların zararını kim karşılayacak. Bir an önce bu soruna çözüm bulunmalı. Karasulular bunu bekliyor” dedi.