KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu / Esra Angün

AK Parti Karasu İlçe Başkanlığı’na yeniden getirilen Hasan Yavuzyiğit, Perşembe Günü İlçe Seçim Müdürlüğü’nden mazbatasını aldı. Yavuzyiğit’e yeni yönetimi de eşlik etti. Başkan Yavuyiğit’e mazbatasını İlçe Seçim Müdürü Yılmaz Gök takdim etti. Müdür Gök, Yavuzyiğit’e “Hayırlı olsun” dileklerinde bulunarak görevine başarı temennisinde bulundu.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın belediye başkanlığı adaylığı dolayısıyla görevden ayrılması üzerine vekaleten bayrağı devraldığını belirterek sözlerine başlayan Başkan Yavuzyiğit, “Daha sonra genel merkezimizin asaleten atamasıyla devam etmiştik. Şimdi ise kongre ile seçime giderek mazbatamızı aldık” dedi.

“Yönetime seçilen arkadaşlara başarılı çalışmalar diliyorum” şeklinde konuşan Hasan Yavuzyiğit, “Partimize, ilçemize hayırlı bir yönetim olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Yönetiminde yeni isimlerin yer almasına ilişkin açıklama da yapan Yavuzyiğit, “Yönetimde yorulan, farklı sebeplerden zaman ayıramayan arkadaşlar, kongre vesilesiyle görevi diğer arkadaşlara devretti” diye belirtti.

Kongrelerin bir amacının da yenilik olduğuna vurgu yapan Başkan Hasan Yavuzyiğit, “Yönetime yeni katılan arkadaşlarımızın daha fazla zaman ve katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Bu vesileyle de yönetimde bulunan dava arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum” sözlerine yer verdi.