-

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, il yönetimiyle birlikte Karasu’da ziyaretlerde bulundu. CHP İlçe Başkanı Aykut Süt ile birlikte ilçe basınını da ziyaret eden Keleş, “Karasu’da basının gücü, neredeyse il merkezi düzeyinde. İlçe basını, Karasu siyaseti için büyük bir fırsat” dedi.

Karasu’nun mahallelerinin sorunlarını yakından takip ettiklerini ve kendilerine gelen sorunların takibini il merkezindeki ilgili kurumları ziyaret ederek yaptıklarını da belirten Keleş, “Karasu’yu önemsiyoruz. Karasululara siyasi ayrım yapmaksızın temas etmeye devam edeceğiz. Her mahallenin sorunu, bizim sorumluluğumuz. Takipçisi ve çözüm ortağı devam edeceğiz” dedi.

KARASU’DA HAZIRIZ!

Erken seçim olasılığını planlarının en üstünde tuttuklarını da belirten Keleş, “Ülke genelinde olduğu gibi Sakarya’mızda da Karasu’nun çeşitli noktalarında da yönetimsizlikler ya da yönetim hataları görülüyor. Sorunları, muhalefet cephesinden görmek de çözümü beraberinde getiriyor. Karasu’daki adayımız ve yönetim teşkilatımız ile bu sorunların çözüm noktası olmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.