-

MERAL AKŞENER, KARASU ESNAFINI DİNLEDİ (izle):

...

Perşembe günü Karasu’ya gelen ve halka seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, programının devamında Karasu esnafını da gezdi. Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu da ziyarette Akşener’e eşlik etti.

Yoğun ilgi altında ilçe esnafıyla uzun uzun sohbet eden Akşener, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre’nin esnafa yönelik taleplerini de dinledi. Akşener, ayrıca esnafın da sorunlarına ve beklentilerine kulak verdi.

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, esnafın sicil affı beklediğini ve bu yük altında esnafın ezildiğine dikkat çekti. Emre, “Fırıncılarımızın, TMO’dan unu uygun fiyata almasını istiyoruz. Ekmeğe zam yapıldıktan sonra benzine yapılan zam konuşulmuyor. Bu zamlar da esnafımızı ve üreticimizi mağdur ediyor” dedi.

Millet İttifakı’nın sık sık dile getirdiği esnaf bakanlığı konusuna da değinen Başkan Cihan Emre, “Esnafımıza sağlanacak katkılar adına, ilçe esnafımızın da beklentisi olan esnaf bakanlığının kurulmasını bekliyoruz. Bu konuda elinizden geleni yapacağınıza da inanıyoruz” diye konuştu.