Pazartesi günü MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara ve İlçe Yönetimi Karasu’ya İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Çetin Turhan’ı makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Siyasetin eğitimden uzak kalması gerektiğini belirten MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, “Siyasetin eğitimden uzak kalması suretiyle Milli Eğitim’in her türlü çalışmalarına MHP teşkilatı olarak destek vermeye hazırız. Karasu’da eğitimin daha iyi yerlere gelmesi için güzel çalışmalar yapılacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

MHP İlçe Teşkilatının ziyaretinden dolayı memnun kaldığını dile getiren Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, “MHP teşkilatının ziyareti bizleri onurlandırdı. Eğitime verilen her türlü destek bizler için önemlidir. Bizler eğitici olarak tüm çalışmalarımızı öğrencilerimizi göz önünde bulundurarak yapıyoruz. İnşallah Karasu’da da eğiticilerimizle birlikte güzel projelere imza atacağız. Eğitime destek veren ve bizleri yalnız bırakmayan MHP İlçe teşkilatına teşekkür ederim” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara ve yönetimi, görevine iade edilen Karasu Müftüsü Mustafa Aydın’ı da makamında ziyaret etti. 15 Temmuz FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alındıktan sonra 1 yıla yakın bir süre görevinden uzak tutulan Aydın’a geçmiş olsun dileklerini ileterek söze başlayan Kara, “Zor bir süreçten geçtiniz ve bu dönem artık geride kaldı. Bu süre zarfı içerisinde yetkili merciler gerekli işlemleri yaparak sizi yeniden görevinizin başına getirdi. Siz de yeniden hak ettiğiniz yerdesiniz ve görevinize kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Bizler de bundan önceki süreçte size yapılan haksızlıkta yanınızda olduğumuz gibi bundan sonrada olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Karasu Müftüsü Mustafa Aydın, kendisini ziyaret eden MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara ve yönetimine teşekkür etti. Aydın, “Zor bir süreçten geçtim. Bu süre zarfında sizlerin desteğini her zaman yanımda htim. Sonunda yeniden görevimin başındayım. Karasu’ya hizmet etmekten her zaman mutluluk duydum. Bundan sonra da sanki ilk göreve başlamış gibi heyecanla görevimizi icra edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Sizlere de vermiş olduğunuz destekten ötürü ayrıca teşekkür ederim” şeklinde açıklamada bulundu. Kara, Aydın’a yeniden hayırlı olsun temennisinde bulunarak ziyaretini sonlandırdı.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: