-

Salı Günü Karasu Atatürk Bulvarı Hocaoğlu Pasajı’nda Milli yol Partisi Karasu İlçe 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kongre sonucunda Kurucu Başkan Ayşem Gül (Hanife) Albar, geçerli oyların tamamını alarak ilçe başkanlığı görevine getirildi.

Kongrede konuşma yapan Mili Yol Genel Başkan Yardımcısı Yunus Ekşi, konuşmasında iktidara ve muhalefet partilerine yüklendi. “Bizi iktidar partisi ve diğer partilerden ayıran en temel farkımız, milletimize dokunacak olan unsurdur” diyen Başkan Yardımcısı Yunus Ekşi, “Nitelikli tasfiye bakanlığı oluşturacağız. Milleti ve devleti borç batağı haline getirmiş olan ekonomik modele alternatif bir model öneriyoruz” şeklinde konuştu.

Siyasi partilerin yaptığı temel bir yanlış olduğunu ifade eden Yunus Ekşi, “Varlıklarını, birbirleriyle çatışarak tanımlıyorlar. 136 parti kuruldu. Bunların çoğu tabela partisi. Vizyon ve program yok, geleceğe dair millete ne taahhüt ettiğine dair bir şey yok” sözlerine yer verdi.

Kongreye Milli Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yunus Ekşi, İstanbul İl Başkanvekili Yaşar Çavdar, Sakarya İl Başkanı Soner Ekşi, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldız, Serdivan İlçe Başkanı Fatih Yılmazer, Kurucular Kurulu Üyesi ve Kocaeli İl Disiplin Kurulu Başkanı Ziya Polat, Kocaeli İl Teşkilat Başkanı Fatih Gümüş, Basın Tanıtım ve Sosyal Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Feryat Ersoy, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Salim Direk ve Başkan Yardımcısı Engin Sivrikaya, Türk Kızılay Karasu Koordinatörü Adem Ekşi, Belediye eski Başkan Yardımcısı Murat Çelik katılım sağladı.