-

SAADET PARTİSİ KARASU BASIN AÇIKLAMASI (izle):

...

Saadet Partisi Karasu İlçe Teşkilatı son dönemde yaşanan siyasi ve ekonomik gelişmeleri değerlendirmek ve partinin görüşlerini paylaşmak üzere basın toplantısı düzenledi. Pazartesi günü saat 11:30’da Karasu Atatürk Bulvarı’nda basın açıklamasını paylaşan Karasu İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun, “Biz, Saadet Partisi olarak insanımızın geçim mücadelesine destek olmak, insanımızı dinlemek, sesine ses olmak ve sorunlarına çözüm üretmek için hep birlikte bir ‘Geçim İttifakı’ kuralım istiyoruz” dedi.

MIZRAK ÇUVALA SIĞMIYOR

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği basın açıklaması programında iktidarın yanlış politikalar güttüğüne değinen Karasu İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun, “Siyasetteki skandallar, ekonomideki beceriksizlikler ve salgın süreci derken insanlarımız adeta patlama noktasına geldi. İktidardaki arkadaşlar gündemi meşgul etmek ve ekonomik krizi gölgelemek için her geçen gün yeni bir müjde vermeye çalışıyorlar ama kendileri dahi bunlara inanmıyorlar, içten içe gülüyorlar. Ne siyasette ne de ekonomide artık mızrak çuvala sığmıyor, beceriksizliğin bedeli yanlış politikalarla halkımıza ödetiliyor ve gelecek nesillerimize dahi fatura ediliyor” açıklamasında bulundu.

İNTİHAR EDENLER VAR

Düzenlene basın açıklamasında geçim sıkıntısına da değinen İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun, “Kendileri ve yakınları varlık içinde yüzerken, milyonların geçim derdini görmezden geldiler ve maalesef inatla görmezden, duymazdan gelmeye devam ediyorlar. Yanlış politikalarında ısrarcı olarak ekonomiyi çıkmaza soktular, insanımızı hayat pahalılığına ve geçim sıkıntısına maruz bıraktılar. İşçiyi, esnafı, memuru, emekliyi dert sahibi yaptılar. Sanayicimizin, çiftçimizin, besicimizin üretim arzusunu kırdılar; bankalara köle yaptılar, faiz lobilerinin ekmeğine yağ sürdüler. ‘Devlet olarak zor günlerden geçiyoruz’ diyerek insanımızın duygularını sömürdüler; vatandaşımıza zor günlerinde sırt çevirdiler. Bugün ülkemizde olduğu gibi şehrimizde de siftah yapamadan dükkân kapatan, pandemiden dolayı iflas eden yüzlerce esnafımız var” ifadelerinde bulundu.

UMUTSUZLUK VATANDAŞIMIZI SARDI

Toplumun her kesiminden yükselen umutsuzluğun sebebini iktidara yükleyen Başkan Oğuzhan Coşkun, “Bu caddelerde, sokaklarda işsiz gezen ve gelecek hayalini yurt dışında yaşamak üzere kuran binlerce gencimiz var! Başını yastığa koyduğunda, ay sonu nasıl gelecek, kira ve faturalar nasıl ödenecek diye kara kara düşünmekten gözlerine uyku girmeyen on binlerce insanımız var! Yarınlara umutla bakması gerekirken geleceğe kaygıyla bakan gencecik kardeşlerimiz var” açıklamalarında bulundu.

ÇÖZÜM ÖNERİSİ

Saadet Partisi olarak iktidarın sebep olduğu sıkıntılara derman olacakları açıklamalarında bulunan Coşkun, “Kıymetli hemşerilerim; müsterih olun, umudunuzu hiç kaybetmeyin. Biz varız. Biz, yolsuzluğun her türlüsünü, israfı ve verimsiz harcamaları önlemek için buradayız, hazırız. Yanlış yönetilen kaynakları vatandaşımıza aktarmakta kararlıyız! Biz, ülkemizde açlık ve yoksulluk diye bir problem, geçim derdi diye bir dert kalmasın diye buradayız, çalışıyoruz ve sizlerle beraberiz. Tekrar ifade ediyorum; umutsuzluğa yer yok, karamsar olmaya hiç gerek yok! Karanlığın en koyu olduğu an şafağın en yakın olduğu andır. Herkes bilmeli ki; şafak yakın! Evet, dert var, sorun var ama çözüm de var; işte biz buradayız” dedi.