-

Karasu halkına çağrıda bulunan ve e-Devlet üzerinden siyasi parti üyeliklerini kontrol etmeleri konusunda uyarıda bulunan İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu, Karasu’da üye sayılarının hızla arttığına da vurgu yaptı.

Sarıoğlu, “Her geçen gün emin adımlarla iktidara yürüyen partimize Karasu’dan da katılım çok hızlı bir şekilde artıyor. Çok değer verdiğim isimler, İYİ Parti ailemize katıldı ve katılmaya da devam ediyor” dedi.

“Millet Bizi Çağırıyor mottosu ile hareket ederek, ziyaretlerimize devam ediyoruz. Her ziyaretimizde yeni üyelerimizi kendi istekleri ile partimize dahil ediyoruz” diyen Sarıoğlu, “İYİ Parti olarak kapı kapı geziyor, gelecek kaygısı taşıyan gönüllülerimize ulaşıyoruz. Sokak sokak, hane hane gezerek, Karasu’da adım atılmadık yer bırakmayacağız” diye konuştu.

E-DEVLET ÜZERİNDEN SORGULAYIN

İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu, habersiz üye yapılan vatandaşların olduğuna da dikkat çekerek, “Vatandaşlarımız haberleri olmadan bazı partilere üye olduklarını dile getiriyor. Bu durumla çok sık karşılaşmaya başladık. Vatandaşlarımız kendi özgür hür iradeleri ile partiye üye olmalıdır. Hangi partiye üye olunduğu e-Devlet üzerinden kontrol edilmeli” ifadelerini kullandı.