-

Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, Pazartesi günü Haftalık Basın açıklamasını geçekleştirdi. Ülke ve ilçe gündeminden çeşitli konulara yer veren Münir Ali Kara, Karasu Belediyesi’nin sahil projesinin ilçe gündeminde yer alan duvar yapımına değindi.

“Geride kalan hafta düzenlenen belediye meclis toplantısında Belediye Başkanı İshak Sarı, konuya açıklık getirdi” diyerek sözlerine başlayan Başkan Kara, “Ardından sosyal medya hesabından 2012’de yaşanan felaketin fotoğraflarını paylaştı. Sahil Projesi’nin kamuoyu ile yeterince paylaşılamadığını, bunun için ciddi bir reklam harcamasına ihtiyaçları olacağını söyledi” şeklinde konuştu.

KARASU İÇİN FEDAKARLIK YAPMAYA HAZIR

Başkan Sarı’nın kamuoyunu bilgilendirmenin yolunun paradan geçmediğini belirten MHP İlçe Başkanı Kara, “Sivil toplum kuruluşları, basın kurumları ve diğer siyasi partilerin ilçe başkanlarını bilgilendirmenin para ile alakası olmadığını herkes bilir. Bu ilçe, hepimizin ve her kesimdeki işletme de Karasu için fedakarlık yapmaya hazır” ifadelerini kullandı.

Ramazan ayını fırsata çevirip gıda fiyatlarına zam yapan toptancılarla ilgili duyumları aldıklarını da söyleyen Başkan Münir Ali Kara, “İnançlı insanlara inanmadan inanç satan bazı işletmeler de Ramazan’ı ranta çevirme peşindedir. Rahmet ayını fırsat ayına çevirenlerle ilgili gerekli önlemlerin alınmasını da beklediğimizin bilinmesini isteriz” sözlerine yer verdi.

MÜNİR ALİ KARA'NIN BASIN AÇIKLAMASI (izle):