-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, Pazartesi günü parti binasında haftalık basın açıklamasını gerçekleştirdi. Gündeminde ülke ve ilçeden çeşitli konulara yer veren MHP İlçe Başkanı Kara, Karasu Belediyesi’nin mesai saatlerinde değişikliğe gitmediğine vurgu yaptı.

“Koronavirüs tedbirleri kapsamında kamu kurumlarındaki mesai saatleri revize edildi, vatandaşlardan da mecbur kalmadıkça kurumlara gitmemeleri istendi” şeklinde konuşan Münir Ali Kara, “Karasu Belediyesi’nin mesai saatleri konusunda yeterli düzenlemeyi yapmadığı açık. Karasu Belediyesi de pandemi sürecinde mesai saatlerini Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda ayarlaması ve personelin sağlığını öncelemesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara patates ve soğan dağıtımına da değinen Münir Ali Kara, “Patates ve soğan üreticisinin depolarında kalan ve üreticinin mağdur olmasına neden olan mahsul devlet tarafından satın alındı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmaya başlandı. Mübarek ramazan ayında hem üreticinin hem de düşkün durumdaki vatandaşın yüzü güldü. Devletin bu noktadaki duruşunu takdir etmek yerine eğlence konusu etmeye kalkanlar da kamuoyundaki karşılıklarını yitiriyor” dedi.

MÜNİR ALİ KARA'NIN BASIN AÇIKLAMASI (izle):