-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176.yıldönümünde Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Teşkilatı da Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bir ziyaret düzenledi. İlçe Başkanı Muammer Adanur, ilçe yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Adanur ve kadın kolları ile birlikte düzenlenen ziyarette Türk Bayrağı desenli pasta kesildi.

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Muammer Adanur, “Başta Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli olmak üzere tüm emniyet personelimizin bu özel ve anlamlı haftasını kutluyoruz. Biz, polisimizin yanındayız, destekçisiyiz. Allah her daim yardımcıları olsun” dedi.

Partililerin bu nazik ziyareti karşısında memnun kaldıklarını belirten Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiser Yardımcısı Tolga Şanlı ve emniyet personeli de Adanur ve beraberindekilere teşekkür etmeyi ihmal etmedi.