-

SAKARYA'NIN BÜYÜK KAYBI VAR! (izle):

...

İYİ Parti Sakarya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve il yönetimi ile birlikte Karasu’yu ziyaret etti. Ziyarette İYİ Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Topal, İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu ve ilçe yönetimi de hazır bulundu. İYİ Partili heyet, Aziziye, İncilli, Darıçayırı ve Limandere mahallelerini ziyaret etti, esnafla bir araya geldi.

Milletvekili Dikbayır, “Ankara’dan ve diğer şehir ziyaretlerimizden fırsat buldukça şehrimizin ve vatandaşımızın içerisinde olmaya çalışıyoruz. Mahalle muhtarlarımızla da görüşmeler yaparak mahalleler için yapabileceğimiz neler olduğuna kanaat getiriyoruz” diyerek ziyaret amacını açıkladı.

KARASU’YA YÖNELİK PLANLAR

“Karasu’ya yönelik planlarımız var” diyen İYİ Parti Sakarya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır “En önemlisi, Karasu’da bir imar sorunu var ve yapılaşma kötü. Karasu’yu hak ettiği turizm kenti yapmak gibi büyük bir hedefimiz var” ifadelerini kullandı.

SAKARYA’NIN KAYBI VAR

Ümit Dikbayır, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin hakkedişiyle ilgili meclise bir araştırma önergesi vermiştim. Bu önergeye, AK Parti ve MHP ‘Hayır’ dedi. Bu nedenle büyük üzüntü duyuyorum. Sakarya, aylık 25 milyon lira daha azla ödenek alacaktı” diyerek önergenin reddine dikkat çekti.

“Bu ödenekle hem ilde hem de Karasu’da neler yapılmazdı?” diyen Dikbayır, “Büyük kaybımız var. İhracatta 7.sırada olan Sakarya, 30 büyükşehir içinde 30.sırada devlet hakkedişi alıyor. Bu konuyla alakalı önergemize verilen ‘Hayır’ oyuyla Sakarya aylık 25 milyon lira kayba uğratıldı” şeklinde konuştu.