-

Bağımsız Siyasetçi Ender Serbes, Pazartesi günü Fatih Mehmet Küçük ve Tuğba Başçavuşoğulları ile birlikte Öncü Karasu Gazetesi ve KarasuHaberleri.com İnternet Medyası’na ziyarette bulundu. Serbes ve beraberindekileri Özcü Karasu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ayşenur Elmacı, KarasuHaberleri.com İnternet Medyası İmtiyaz Sahibi Nevtan Angün, Haber Müdürü Esra Angün ve Spor Müdürü Ramazan Marmara karşıladı.

EKİBİYLE YOL ALIYOR

40 kişiye yakın bir ekibinin olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Bağımsız Siyasetçi Serbes, “Niyetimiz taban siyaseti yapmak. Seçimden seçime gelen siyasetçi profilinden toplum bıktı. Biz, Sakarya tarihinde ilk defa seçim olmamasına rağmen bağımsız siyasetçi olarak bu yola çıktık. Belli bir maaş ya da unvan peşinde koşan insanlar değiliz” dedi.

“Bizim için medya, siyasetin olmazsa olması” şeklinde konuşan Ender Serbes, “Sağlıklı bir medya yapısının; güçlü, hür, bağımsız ama hakkaniyetli yürüyen medyanın siyasete ve topluma büyük bir kazanım olduğunu düşünüyorum.

KARASU’NUN AYRI BİR YER VAR

“Karasu, potansiyeli çok yüksek bir ilçe. Doğru bir yönetim ve doğru bir mesai ile Karasu nefes alma fırsatı bulur ve kıs aşurede Sakarya’nın gerçek anlamda parlayan ilçelerinin başında yerini alır” diyen Serbes, “Bu bağlamda Karasu, basın gücüyle de dikkat çekiyor. Neredeyse il merkezi kadar basın organına sahip bir ilçe. Karasu basınının, ne zorluklarla çalıştığının da farkındayız. İl basınının imkanlarına sahip olmasa da il basını gibi çalışan bir kuvvet. Ve bu kuvveti her siyasetçi arkasına almalı” diyerek sözlerini tamamladı.