-

Türk Kızlaykarasu Koordinatörlüğü’ne DEVA Partisi Karasu İlçe Başkanlığı tarafından ziyarette bulunuldu. İlçe Başkanı Abdullah Çatalbaş’ın gerçekleştirdiği ziyarette Çatalbaş’a Başkan Yardımcısı Beyza Kılıçaslan da eşlik etti. Çatalbaş ve Kılıçaslan’ı Türk Kızılay Karasu Koordinatörü Adem Ekşi karşıladı.

“Türk Kızılay’a zaman zaman bağışlarda bulunuyoruz ve yaptığımız bağışların da çok hayırlı yerlere gittiğini biliyoruz” diyen Başkan Çatalbaş, “İlçe Başkanımız Adem Ekşi, çok duyarlı ve azimli. Her hafta insanlara mutlaka bir mesajı oluyor. Bu konunun ne kadar değerli, önemli olduğunu bizlere beyan ediyor. Kendisini daha önceden de tanıyoruz. Geçmiş yıllardan siyaseten de başarılı biriydi, burada da çok başarıyla devam ediyor. Kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

“İlçede yaptığımız çalışmalarda idarecilerden gördüğümüz sevgi, şefkat saygı; bizim şevkimizi de arttırıyor” şeklinde konuşan Adem Ekşi ise, “Siyaset yıllarından emekli hayatımıza geçiş sürecinde Kızılaycı olduk. Gördük ki, siyasetten çok daha zevkli, şevkli ve değerli bir görev. Bundan dolayı Allah rızası için yapılan her görevin bizce anlamının farklı olduğunu göreve geldikten sonra anladık. Bizden sonraki gençlere de bu bayrağı teslim edeceğiz” sözlerine yer verdi.

DEVA Partisi Karasu İlçe Başkanı Çatalbaş’a ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ileten Ekşi, “Bu da demektir ki kurumumuz herkese takdir edilen bir kurum. Biz de bu kurumu layık olduğu yere taşıyabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Biz çalışmalarıma devam edeceğiz, buradayız. Bizden sonra devralacak insanları bekliyoruz” dedi.