İlk program CHP’de

 

Siyasi partilerde bayramlaşma programı, bayramın ikinci günü olan 2 Eylül Cumartesi öğleden sonra yapıldı. İlk program Cumartesi günü saat 14:00’da CHP İlçe Başkanlığı binasında yapıldı. CHP İlçe Başkanı Nurhan Aydın ve ilçe yönetimi, partililerle ve ziyaretçilerle yakından ilgilendi. Aydın, “Buruk bir bayram yaşıyoruz. Ülkemizdeki gidişat hiç de iç açıcı bir durumda değil. Yöremiz fındık yöresi olduğunda dertli ve buruk bir bayram yaşıyoruz. Bu bayram olmasa da inşallah önümüzdeki bayramlarda daha güzel ve mutlu bir bayram yaşayabiliriz. Ülkesini, milletini ve insanı seven herkesin Kurban Bayramı’nı tebrike diyorum” diyerek Karasulu vatandaşların ve tatilcilerin bayramını tebrik etti.

 

MHP’de bayram trafiği

 

Saat 15:30’da ise MHP İlçe Başkanlığı’nda bir bayramlaşma programı düzenlendi. Çok sayıda partili ve vatandaş, ilçe binasına gelerek birbiriyle bayramlaştı. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte şehit ailelerini ziyaret ettikten sonra parti binasına gelen MHP İlçe Başkanı Münir Ali Kara, “Bir Kurban Bayramı’nı coşkusunu ne yazık ki buruk bir şekilde idrak ediyoruz. Dünyanın her yerinde Müslüman kanı akmaya devam ediyor. Tüm dünyanın Türkiye’yi ve Türkleri umut olarak gördüğü bir süreçten geçiyoruz. Başta Karasulular olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum. Nice bayramlara daha mutlu ve daha müreffeh şekilde ulaşmayı temenni ediyorum” dedi. Kara ve ilçe yönetimi, bayramlaşma programı boyunca ziyaretçilerle yakından ilgilendi.

 

Yavuz, partililerle buluştu

 

AK Parti İlçe Başkanlığı’nda ise aynı saatlerde bayramlaşma hareketliliği yaşandı. İlçe binasındaki programa AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz katıldı. AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, program öncesi bir mesaj yayımladı ve “Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrike diyorum. Bu bayramın, Müslüman coğrafyasındaki zulmün ve gözyaşının son bulmasına vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum” dedi. Çok sayıda partilinin hazır bulunduğu bayramlaşma programında AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Sevindik de partililerin bayramını kutladı. Milletvekili Yavuz, uzun süre partililerle sohbet etti ve vatandaşların sorularına yanıt verdi.

 

KARASU'DA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI - Haberi okumak için buraya tıklayın

 

ALİ İHSAN YAVUZ, SORULAN SORULARA BÖYLE TEPKİ VERDİ: Haberi okumak için tıklayın

 

HABERE AİT VİDEO ve FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA: