-

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Karasu ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam etti. Başkan Keleş, Karasu’da sırasıyla İncilli, Kabakoz, Kuzuluk, Karasu, Kuyumcullu ve Aziziye Mahallelerini ziyaret ederek, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

İl Başkanı Keleş, CHP Karasu İlçe Başkanı Aykut Süt, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte hem esnafın sorunlarını yerinde dinledi hem de partiye yeni üyeler kazandırdıklarını belirtti. Esnafın çayını içerek üye kaydı yapan Başkan Keleş, “Halkın sorunları belli. Çözüm belli. Sorunu çözecek olan parti de belli” ifadelerini kullandı.

SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİK

Ziyaretler sonrasında açıklamada bulunan Ecevit Keleş, “Karasu ilçemizin sınırlarında bulunan mahallelerde yaşanan sorunları yerinde dinledik. Muhtarlarımızın ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızın şikâyetlerini, gerekli mercilere aktarmak üzere notlarımızı aldık” diye konuştu.

“Ana muhalefet partisi olarak vatandaşı dinleme ve sorunlarına ortak olma görevimizi yerine getiriyoruz, getirmeye devam edeceğiz” diyen Keleş, “Umuyoruz ki edindiğimiz bilgiler, aldığımız notlar doğrultusunda halkımızın talepleri karşılanır, sorunları çözülür” ifadelerini kullandı.

TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Keleş son olarak ziyaret ettiği mahallelerde kendilerini ağırlayan İncilli Mahallesi Muhtarı Mehmet Zeki Avcı, Kabakoz Mahallesi Muhtarı Mustafa Öztürk, Kuzuluk Mahallesi Muhtarı Temel Aslanbey, Karasu Mahallesi Muhtarı Abdullah İngenç, Kuyumcullu Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalık ve Aziziye Mahallesi Muhtarı Besim Ömer Cengiz’e teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.