-

MİLLETVEKİLİ ABDÜLKADİR KARADUMAN KARASU'DA (izle):

...

Karasu’ya gelen ve ilçe esnafını ziyaret eden Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdülkadir Karaduman, ilçe basınıyla da bir araya geldi. Ziyarette Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erdoğan, Karasu İlçe Teşkilatı yönetimi de hazır bulundu.

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun, “Son iki yılda iktidar milletvekillerini ortada gören yok. Gelen de ya ilçe teşkilatını ya da belediyeyi ziyaret edip gidiyor. Halkın içinde hiçbirini göremiyoruz” dedi.

Milletvekili Abdülkadir Karaduman ise Karasu’nun kıyı erozyonu başta olmak üzere ülke gündemi hakkında da açıklamalarda bulundu. Karaduman, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

EROZYONUN TAKİPÇİSİYİZ

“Karasu’nun da Sakarya’nın da ciddi sorunları var. Karasu’da bir kıyı erozyonu sorunu yaşandığını öğrendik. İlerleyen zamanlarda konula ilgili ilçe başkanımızdan bilgi alarak erozyon sorununu TBMM’de dile getireceğiz. Bu konuda yerel ve merkezi hükümetin yapması gerekenler ile yapmadıkları çalışmaların takipçisi olacağız.

İnsanımız bir felaket dönemi yaşıyor. Vatandaş, ciddi sorunlarla karşı karşıya bırakılmış durumda. Hayat pahalılığı bir yanda, geçim sorunu bir yanda… Tüketilen temel gıdalarda fahiş zamlar uygulanmakta.

ÜRETİM TAMAMIYLA BİTECEK

Ayrıca tarım ve hayvancılık alanında çiftçimiz büyük problemler yaşıyor. Mazot ve akaryakıt zamları vatandaşın belini büktü. Tarım da bugün bitirilme noktasına getirildi. Çiftçimiz, bir ay sonra traktörünü veya motorunu çalıştırdığında günde 2 bin 500 lira gibi bir yakıt masrafıyla karşı karşıya kalacak. Bu da üretimi bitirir.

Türkiye’de 20 yıldır tüketime, ithalata, ranta, borçlanmaya ve faize dayalı bir ekonomi modeli ile yönetiliyor. Neticesinde ülkemiz büyük bir yoksulluk ve sefalete mahkum edildi. Bu, Türkiye’nin kaderi değildir.

Türkiye, yer altı, yerüstü kaynakları bakımından ve genç nüfusumuz açısından zengin bir ülke. Sadece planlı ve programlı yönetim sorunu var. Kaynaklar, belirli alana kaydırılıyor ve belirli kişiler zengin ediliyor.

MİLLİ GÖRÜŞ, İŞ BAŞINA GELECEK

Saadet Partisi teşkilatları olarak sokaklardayız, sahadayız. Yarın seçim olacak gibi mahalle ve sandık çalışmalarımız tamamlandı. Saadet Partisi ve Milli Görüş, iş başına gelecek. Bu ülkenin sahipsiz olmadığını da herkes görecek”