-

KARASU'DA SİYASİ PARTİLERDE BAYRAMLAŞMA (izle):

...

Kurban Bayramı nedeniyle Karasu’da yapılması beklenen geniş kapsamlı bayramlaşma programları düzenlenmedi. Bayramın ikinci günü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Saadet Partisi, ikinci günü ise Yeniden Refah Partisi ilçe teşkilatlarında dar kapsamlı da olsa birer bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

İLK PROGRAM SAADET’TE

Bayramın ilk programı Saadet Partisi İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşti. İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun, “Başta güzel ilçemiz ve güzel ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı canı gönülden tebrik ediyorum. Nice güzel bayramlarda mutlu ve huzurlu bayramlar geçirmeyi Yüce Allah nasip etsin” diyerek bir mesaj verdi.

TOPLU BAYRAMLAŞMA YOK

Günün ikinci programı ise MHP İlçe Teşkilatı’nda oldu. Genel Merkez kararıyla pandemi nedeniyle parti bayramlaşmaları yapılmasa da Başkan Kara, bayramlaşmaya gelen vatandaş ve partilileri kabul etti. “Covid-19 vakalarında yaşanan artış nedeniyle teşkilatların hiçbir kademesinde bayramlaşma programı yapılmıyor” diyen Kara, şu mesajı verdi:

“Yine de bireysel anlamda bayramlaşmaya gelen vatandaşların boş dönmemesi adına teşkilatımızı açık tuttuk fakat toplu bayramlaşma gerçekleştirmedik. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde neşelerimizin hüzne dönüşmemesi adına pandemi tedbirlerine devam edelim. Tüm İslam alemine hayırlı bayramlar dilerim”

GENİŞ KATILIM

Diğer bayramlaşma programı ise Kurban Bayramı’nın 3.günü Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatı’nda düzenlendi. Programa partililerin geniş katılımı oldu. İlçe Başkanı Muammer Adanur, “Tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ederim. Bu mübarek günde yeniden İslam birliğinin kurulmasını, adil düzenin kurulmasını ve yeniden büyük Türkiye’nin kurulmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederiz” diye mesaj verdi.