-

AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanı İshak Sarı eşliğinde hafta içi iki mahalleyi ziyaret etti. Mahalle ziyaretlerini her hafta düzenli olarak sürdürdüklerini belirten AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, “Vatandaşımız bizim değil biz vatandaşımızın ayağına gidiyoruz. Durmadan ve yorulmadan vatandaşlarımıza ulaşmanın gayretindeyiz” dedi.

İlk olarak Kuyumcullu Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Sarı, Yavuzyiğit ve beraberindekiler, Mahalle Muhtarı Mustafa Çalık ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Çalık “Mahallemizi ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunan heyete teşekkür ederiz” diye konuştu.

İkinci ziyaret de Resuller Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Burada da Mahalle Muhtarı Yusuf Sağır ve mahalle sakinleriyle bir araya gelindi. Yavuzyiğit, ziyaret sonrası “Muhtarımız Yusuf Sağır, Parti Temsilcimiz Osman Şengül ve mahalle sakinlerine kıymetli vakitlerini bizlere ayırdıkları için teşekkür ederiz” dedi.