-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya’ya gelişi ile ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdelerle geldiğini ifade etti.

Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyetin Sakarya’daki toplu açılış töreninde bulunması ve bir dizi ziyaretleri gerçekleştirmesinin kendilerini onurlandırdığını belirten Başkan Yavuzyiğit, açıklamalarına şöyle devam etti:

Cumhurbaşkanımız, ziyaretlerinde ilk sıraya koyduğu tank palet fabrikası için, ‘Fabrika mülkiyeti hanemizin tahsisi, Milli Savunma Bakanlığı’mıza aittir ve öyle de kalacaktır’ dedi.

Toplu açılış için 200 yataklı Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin önünde, Karasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin de bulunduğu toplamda 157 kalem 2 milyar 600 milyon değerindeki yatırımların açılışlarını gerçekleştirip bin yataklı şehir hastanemizin 2023 yılında bitirileceği müjdesini de verdi.

İl danışma ve değerlendirme toplantısına katılarak teşkilatımıza güç veren Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya’dan memnun ayrılması bizleri sevindirdi.

AK Parti Karasu ilçe teşkilatı olarak toplu açılış törenlerine katılan veya ekran başından aynı heyecanı yaşayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, yapılan ve yapılacak olan yatırımların ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.